Geri

AK Bursa Yıldırım'da bayramlaştı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı ve teşkilatları Yıldırım’da düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

18:41:03 | 2024-06-15



Haberi Sesli Dinle

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde buluştu.

Bayramlaşmaya AK Parti Bursa milletvekilleri, partinin il - ilçe teşkilatları, geçmiş dönem ile görevdeki belediye başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kurban Bayramı' mesajının yayınlandığı bayramlaşma programında konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in seçim sonrasındaki tutumunu gündemine taşıdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i eleştiren Gürkan, “En yakın akrabalarından başlayarak kayırmacılık yapanlarsınız. Ne genel başkanlarını takıyorlar, ne dediklerini biliyorlar. Seçim beyannamelerinde Bursa’da yaşayan emeklilere aylık 2 bin TL vereceklerini söylemişlerdi. Mecliste de söylediler. Bursa'da 720 bin emekli var. Sadece 13 bin kişi bulabilmişler. Onun için söyleyecek fazla bir söz bulamıyoruz. Kriterleri değiştirdik diyorlar ama kendilerini kandırmaktan öteye gidemiyorlar. En son uygulamalarla da otopark değnekçiliğini Bursa’da gün yüzüne çıkardılar. Toplu taşıma araçlarının klimalarını kapatarak milletimize eziyet etmeye de başladılar. İleri teknoloji Entegre Katı Atık Tesisi projesini de iptal ettiler. Yapmayı vaat ettikleri metro ve hafif raylı sistemle alakalı bir adım atıldığına da daha şahit olamadım” sözleriyle CHP belediyeciliğini yararsız gördüğünün altını çizdi.

 

 

 

 

 


ETİKET :   akpartibursayıldırımbayramlaşmadavutgürkanbozbey