Geri

AK PARTİ BURSA SAHA'DA! 'YÜZ YÜZE YÜZ GÜN' PROJESİ BAŞLADI

Ak Parti Bursa teşkilatları Bursa’nın tüm ilçelerinde vatandaşla bir araya gelecek. Ak Parti genel merkezin 81 ilde başlattığı “Yüz Yüze Yüz Gün” sloganıyla esnaf ve ilçe halkına ziyaretler düzenlenecek.

14:43:09 | 2022-08-03



Haberi Sesli Dinle

Ak Parti Bursa teşkilatı Bursa’nın 17 ilçesinin tüm mahallelerini kapsayan saha çalışmalarını sürdürüyor.

Basın toplantısı Merinos Kültür Merkezi bahçesi'nde gerçekleşti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu,Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve çok sayıda kişi toplantıya katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, yaz tatilini vatandaşlarımızla kucaklaşarak geçirmeyi tercih ediyoruz dedi. Ala, her zaman vatandaşlarımızla iç içeydik. Fakat bu dönemde her ilçeye gideceğiz ve değerlendirme imkanı bulacağız ifadelerini kullandı. Ala, şöyle devam etti:

“Vatandaşların sorunlarını dinleyeceğiz. Adeta siyasi çıkarma yapacağız. Beklentimiz bütün vatandaşlarımız siyasi katılımını arttırmak. Eğer onlardan bağımsız yönetim sergilerseniz doğru olmaz. Ak Parti milletin partisi bunun gereğini yapıyoruz” dedi.

Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, ise şöyle devam etti.

“Bu programa ‘Yüz Yüze Gönül Gönüle’ diyerek başladık. Topyekun sahaya giriyoruz. İlçelere gideceğiz ve milletvekillerimiz mahalle mahalle gezecek. Girilmeyen sokak, mahalle kalmayacak. Sahada hep beraber olmaya çalışacağız. İlçe teşkilatlarımızla buluşup mahallelere dağılacağız. Saha da vatandaşlarımızla bir arada olmak önemli. Bizimle vatandaşımız derdini anlatınca rahatlıyor. İl başkanlığı olarak gittiğimiz mahallede bütün sorunları ve çalışmaları bilerek o mahallede bulunuyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız talepleri rapor haline getirerek analizleri yaparak hazır bir şekilde oluyoruz."

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Ak Parti milletin bağrından çıkmış, devlet, millet ilişkisi olan bir partidir diye belirtti. Çavuşoğlu, sürekli sahadayız. Seçim çalışması olması ötesinde, bir çalışmadır diye vurguladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Yüz Yüze Yüz Gün’ kapsamında sahadan hiç çekilmedik. İlçe bazlı gerçekleşecek projemiz başladı dedi. Aktaş, Ben Çınarönünde esnaf ziyaretindeydim. İlçe bazlı tarama yaparak, gerekli bilgileri toplayarak sunacağız. Bu siyasi hareketin başarısı bu hamlede gizlidir. İlçelerimizin sorunlarını bu proje bize güç verecektir ifadelerini kullandı.

Yüz yüze yüz gün proje kapsamında ilk durak Gürsu ilçesinde mahalleliler ve esnaf oldu.

 


ETİKET :