Geri

Akar: “2019'da kaybedilen belediyeler geri alınacak”

Kayseri Milletvekili Hulusi Akar Lider Haber TV canlı yayınına katılarak açıklamalarda bulundu. Akar, “2019’da verilen yerleri geri alacağız. Hatta daha fazlasını geri alacağız. Biz 14 ve 28 Mayıs seçimlerini çok şükür Cumhur İttifakı olarak başarılı bir şekilde tamamladık. Şimdi de bu mahalli seçimler süreci başladı” dedi.

19:12:27 | 2024-01-18



Haberi Sesli Dinle

AK Parti, 7 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenen ilk programda 26 ilin belediye başkan adaylarını tanıtmasının ardından Ankara’daki ikinci aday tanıtım toplantısında 17 büyükşehir ve 31 ilin adayı olmak üzere 48 açıkladı.

ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısının ardından Lider Haber TV canlı yayına katılan önceki dönem Milli Savunma Bakanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar belediye başkan adayları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hulusi Akar Hazırız Ve Kararlıyız

“KADROMUZ TECRÜBELİ ARKADAŞLARIMIZDAN OLUŞUYOR”

81 ilin belediye başkan adaylarını değerlendiren Akar, “Şimdi bildiğiniz gibi demokrasilerdeki en önemli faaliyet, önemli ana unsur seçimler. Biz 14 ve 28 Mayıs seçimlerini çok şükür Cumhur İttifakı olarak başarılı bir şekilde tamamladık. Şimdi de bu mahalli seçimler süreci başlamış bulunuyor. Bunun da birinci safhası adayların açıklanması. İstanbul’da yapılan açıklamada ve bugün Ankara’da yapılan açıklamalarda gördüğümüz gibi son derece bilgili, görgülü, eğitimli, tecrübeli arkadaşlarımızdan oluşan bir seçim kadromuz var. Dolayısıyla bu arkadaşlarımızın bu seçimdeki mücadeleyi de kendilerini anlatmalarıyla, halkımızın teveccühlerine masal olmasıyla, halkımızın teveccühü ile onların sevgisi, güveni ve duasına dayanmak suretiyle oylarıyla arkadaşlarımız seçilmeyi müteakip AK Parti belediyeciliği diye artık öyle kavramsallaşan bu çalışmalarını yapacaklar ve tüm o sahip oldukları mensup oldukları illerin, ilçelerin ve dolayısıyla tüm ülkemizin 780 bin km kare vatan topraklarını ve 85 milyon insanımızın en modern imkanlardan, fırsatlardan araçlardan faydalanmak suretiyle olabildiğince günlük hayatlarını kolaylaştırmak, rahatlaştırmak çok daha refah içinde yaşamalarını sağlamak” dedi.

“HAZIRIZ VE KARARLIYIZ”

Belediyecilik hizmetlerinin çok önemli olduğunu söyleyen Hulusi Akar, “Sabah sokağa çıktığımız andan itibaren belediye hizmetleri ile karşıya kalıyoruz. Bunların iyisi hayatınızı kolaylaştırıyor, size moral motivasyonunuzu yükseltiyor. Kötüsü ise daha ilk andan itibaren sizi dağıtıyor. Dolayısıyla burada birinci iş trafik konusu. Trafiğin mutlaka halledilmesi lazım. Bütün illerimizde bu problem var.  Depreme karşı mücadele amansız bir şekilde, tabisiz bir şekilde yasalar ne diyorsa, düzenlemeler ne diyorsa daha sonra bir deprem anında ağlamamak için bugünlerden olayları sıkı tutmak suretiyle bütün yapılması gerekeni yapmak. Bu konuda belediyelerimizin son derece bilinçli, bilgili ve inançlı olduğunu, bu konuda kararlı olduğunu ve bu konuda hazır olduklarını görüyoruz. Zaten bizim mottomuzda biliyorsunuz hazırız ve kararlıyız. Arkadaşlar bu konuda kendileri yetiştirmiş durumda ve büyük bir azim ve kararlıkla mücadeleye girecekler. İnşallah vatandaşımız da bunlara teveccüh edecek oylarını verdikleri takdirde başarılı bir şekilde belediyecilik olacak. Çevrenin korunması dahil orada yaşayan can dostları köpeklerimizin hayatını mutlaka bir şekilde düzenlememiz lazım. Bu da belediyelerimizin en başta görevlerden biri olacak ve ona da çözüldüğü takdirde gerçekten çok daha modern, çok daha rahat bir ortamda gelişmiş bir ortamda halkımız layık olduğu hizmeti görecek” ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: Lider Haber TV


ETİKET :   Lider Haber TVhaberAkaralınacakgeriseçim