Geri

"Akşener, seçimi kaybedince kahkahayı bastı"

İYİ Parti’nin önemli isimlerinde Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kurucular Kurulu, GİK Üyesi Ethem Baykal, Akşener hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim gecesi, seçimin kaybedildiğinde kahkaha attığını ifade eden Baykal, “Cumhurbaşkanı yardımcılığı kaybettiğinde kahkaha atan bir insan; Ya akıl sağlığında bir sorun var ya da başka bir hesabı vardır” diye konuştu.

22:49:22 | 2023-08-21



Haberi Sesli Dinle

14-28 Mayıs seçimlerinin ardından hüsrana uğrayan millet ittifakının başını çeken CHP ve İYİ Parti’de parti içi savaş devam ediyor. CHP cephesinde İmamoğlu’nun başını çektiği ‘’değişimciler’ Kılıçdaroğlu’na karşı bayrak açarak değişim çağrısı yapmışlardı. İYİ Parti cephesinden ise istifa depremlerinin ardı arkası kesilmezken, partiden ayrılan kurmayların ise Akşener hakkında yaptıkları açıklamalar infial yaratıyor. Son olarak çarpıcı açıklamalarda bulunan İYİ’nin önemli isimlerinden Baykal, “Meral Akşener kendi iradesiyle hareket etmiyor” diyerek dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

Akşener'in CHP'den 15 vekil istemesinin hayatının en büyük pişmanlığı olarak nitelendirmesinin ardından tartışmalar sürerken çalışma arkadaşı Baykal’dan şoke eden bir açıklama geldi. Seçimi kaybettiğinde genel merkezde kahkaha atıyordu diyen Baykal, “ Akşener, cumhurbaşkanı yardımcılığını kaybettiğinde kahkaha atan bir insan. Ya akıl sağlığında bir sorun var ya da başka bir hesabı var. İşte o zaman istifaya davet ettim” dedi.

“MERAL AKŞENER KENDİ İRADESİYLE HAREKET ETMİYOR”

Meral Akşener’in kendi iradesi ile hareket etmediğini söyleyen Baykal “Kendi iradesine kalan kısımlarda da zikzaklar yapıyor” diyerek akıllara Akşener’in 6 Mart’ta Millet ittifakı masasında kalkıp ertesi gün oturmasını getirdi. Akşener’e İki irade arasında tahterevalli gibi kalıyor diyen Baykal, “Birinci irade muhterem efendileri. İkinci irade maalesef ve maalesef o şüpheli bir dosyası var fetöyle ilgili kapanmayan O dosyası kapanmadığı sürece yaptığı bütün siyasetler şüpheli olarak kalır” dedi. (Lider Haber) 

 


ETİKET :   iyiakşenerkahkahaliderhaber