Geri

Başkan Alinur Aktaş'tan İYİ Partililere Bursaspor cevabı: "Lafla değil formülle gelin"

İYİ Partililerin "Bursapor’dan siyaset ve belediye elini çeksin" eleştirilerine Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan yanıt gecikmedi: “Bursaspor tapulu malım değil. Bana lafla değil formülle gelin.”

22:05:18 | 2022-09-16



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’un 2. Lig’de mücadele etmesi ve son günlerde yaşanan kötü gidişat Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne de sıçradı. Başkan Alinur Aktaş, İYİ Parti Sözcüsü Adnan Akın’ın ‘siyasetin takımdan elini çekmesi gerektiği’ şeklindeki sözlerine sert tepki gösterdi.

NASIL BANA MAL EDERSİNİZ!

Aktaş, “Net söylüyorum. Bursaspor benim tapulu malım değil. Hatta ben de rahatsızım bu işten” derken, “Takım, Bandırma’da yenildiğinde 10 dakika sonra il başkanınız işi bana mal etti. Takım düşerken Allah’ın kulunun sesi çıkmadı. Şimdi mi Bursaspor aklınıza geldi” ifadelerini kullandı.

TAKIM SAHİPSİZ KALMIŞ

Şu anki durumdan hiç mutlu olmadığını dile getiren Aktaş, “Bütün Bursa’ya haykırıyorum, biz Bursaspor’un önünde engel falan değiliz. Lütfen eski başkanlara sorun. Takım sahipsiz kalmış. O zaman niye konuşmadınız bunları! Şimdi Bursaspor bu durumda diye bana laf söylüyorsunuz” diyerek sözlerini tamamladı.


ETİKET :