Geri

Alanya ASAT’ı basan vatandaşa hain pusu

17:02:23 | 2023-08-08



Haberi Sesli Dinle

Faruk ÇELİK / Lider Antalya

İlk olarak Lider Gazete’nin gündeme getirdiği ve kamuoyunda “Alanya'da ASAT'ı basan vatandaş” olarak hatırlanan Barış Necati Bütün, önceki gece 5-6 kişi olduğu iddia edilen kişilerce pusu kurularak taş ve sopalarla darp edildi. Kafasından ve bacağından yaralanan Bütün, “Jandarma karakoluna şikayette bulundum. Darp raporu aldım. Bana bunu yapanların bulunmasını istiyorum” dedi.

İFTİRALARA SER TEPKİ

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde 34 gündür evine su gelmediği için isyan eden ve Alanya ASAT Şube Müdürlüğü’nü basan Barış Necati Bütün, hakkındaki iftiralara tepki gösterdi. Evindeki vananın kapalı olduğu iddialarını yalanlayan Bütün, “Benim evimin su saatti açıktı. ASAT, tam 34 gün boyunca 50 derece sıcak altında bize cehennem hayatı yaşattı. Hepsi görüntülü ve belgeli” dedi.

GECE YARISI HAİN PUSU

Barış Necati Bütün yaşanan gelişmelerin ardından önceki gece 5-6 kişi olduğu iddia edilen kişilerce pusu kurularak taşlı sopalı saldırıya uğradı. Saat 23.38 sıralarında evinin elektriğinin kesildiğini fark eden Bütün, şalteli açmaya gittiği sırada karanlıkta saldırıya uğradığını ileri sürdü. Bütün, o anları şu sözlerle anlattı:

“Evimin elektriği kesildiğinde etrafa baktım köyde elektrik vardı. Şalteli kontrol etmeye gittiğimde kapatıldığını fark ettim. Açmaya çalıştığım sırada bir anda kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlı sopalı saldırıya uğradım. Kafamdan, bacağımdan, dizimden ve ayağımdan yaraladım. Jandarma karakoluna şikayette bulundum. Darp raporu aldım. Bana bunu yapanların bulunmasını istiyorum.”

SAVCILIK SORUŞTURUYOR

Bütün’ün avukatı Mehmet Değirmenci ise, “Müvekkilim gece evinin önünde pusu kurularak darp edildi. Elimizde şu an için bir bilgi yok. Kamuoyuyla yanlış bilgi paylaşmayalım. Savcılık soruşturmayı sürdürüyor. Birkaç tane şüpheli var. Kimseyi hedef göstermeye gerek yok” ifadelerine yer verdi.


ETİKET :   antalyalidergazeteasat