Geri

Alinur Aktaş'tan tahta müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İkinci yarı çok başka bir Bursaspor izleyebiliriz. Bunun için ben payıma düşen ne katkı varsa koymaya hazırım, yeter ki şehir de aynı desteği versin” diye konuştu.

17:31:40 | 2022-12-15



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş önceki gece oynanan Dünya Kupası yarı final müsabakası Fransa-Fas maçını Görükle’de bulunan Gençlik Merkezi’nde gençlerle izledi. Alinur Aktaş’ın maç sırasında oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Aktaş, maç sonrasında gençlerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.Başkan Aktaş, Pazar günü oynanacak Arjantin-Fransa arasındaki final maçını da hep birlikte izleyeceğinin müjdesini gençlere duyurdu.

 

HEYECAN YARATTI

Başkan Alinur Aktaş ayrıca Bursaspor ile ilgili de güzel sözler söyledi. Aktaş, “Bursaspor, bulunduğu yeri hak etmiyor. Üzülmemek elde değil. Fakat ikinci yarı çok başka bir Bursaspor izleyebiliriz. Bunun için ben payıma düşen ne katkı varsa koymaya hazırım, yeter ki şehir de aynı desteği versin. Bursaspor bu kentin birleştirici gücüdür, moral değeridir, sahipsiz bırakılamaz” dedi. Bu sözler sonrası tahta için şehirde yeniden umut doğdu.


ETİKET :