Geri

Arda Güler sevgilisiyle fotoğraflarını paylaştı

Real Madrid'de oynayan milli futbolcu Arda Güler, "Son zamanlarda hayat" başlığıyla Instagram'dan sevgilisi ve ailesiyle çektirdiği yeni fotoğrafları paylaştı.

15:38:42 | 2024-05-18



Haberi Sesli Dinle

Fenerbahçe'nin eski sporcusu Arda Güler, Real Madrid'e transfer edilmesinin ardından başarılarıyla sık sık gündemde yer alıyor.

Milli futbolcumuz Arda Güler'ın sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafları ise büyük ilgi çekti. Sevgilisi Duru nayman ile birlikte verdiği pozlar birçok kişi tarafından beğeniyle karşılandı.

İşte genç futbolcunun paylaştığı son fotoğraflar...

Arda Güler'ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı son fotoğraflar, taraftarların ve futbolseverlerin ilgi odağı oldu. Özellikle sevgilisi Duru Nayman ile birlikte verdikleri pozlar, genç çiftin samimiyeti ve mutluluğuyla dikkat çekti. Fotoğraflar, birçok kişi tarafından beğeni ve olumlu yorumlarla karşılandı.

Uzun süredir birlikte olan ve İspanya'ya da birlikte giden çiftten yeni görüntü geldi.

İşte Arda Güler ve sevgilisinin son pozu...

Duru Nayman 2005 doğumlu Galatasaray Kadın Basketbol takımında 23 numaralı forma ile Guard pozisyonunda oynayan Türk sporcudur. Günümüzde Galatasaray Kadın Basketbol takımında forma giyen Duru Nayman, eskiden Fenerbahçe'de oynamıştır.


ETİKET :   haberbursaliderliderbursagündemsondakika