Geri

Asansör boşluğunda cansız bedeni bulunmuştu! Talihsiz genç kız dualarla...

Bursa’da inşaatta içi su dolu asansör boşluğunda cansız bedeni bulunan 17 yaşındaki genç kız toprağa verildi.

19:59:01 | 2023-08-28



Haberi Sesli Dinle

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Bursa’nın Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde atıl bir inşaatta meydana geldi.

Vatandaşlar tarafından inşaatın su dolu asansör boşluğunda cansız bedeni bulunan 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan’ın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Otopsisi tamamlanan İçlikan, Cemile Hatun Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Erdoğanköy Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçlikan'ın inşaatta ölü bulunmasına ilişkin şu açıklamada bulundu:

"Y.C.İ., 26 Ekim 2021 tarihinden itibaren Bakanlığımıza ait bir kuruluşta koruma ve bakım altında tutulmuştur. 23 Ağustos 2023 tarihinde kuruluşumuzdan izinli olarak ayrılan Y.C.İ., izin süresi bitiminde kuruluşa dönmemiş, bunun üzerine kuruluş görevlilerimiz ivedilikle kolluk kuvvetlerine kayıp bildiriminde bulunmuştur. Gelen ihbar üzerine olay yerine intikal eden personellerimiz vefat eden kişinin Y.C.İ. olduğunu doğrulamıştır. Olayla ilgili olduğu tespit edilen 3 kişi gözaltına alınmış, adli süreç devam etmektedir. Bakanlık olarak suçluların en ağır cezayı alması için davaya müdahil olarak hukuki sürecin yakından takipçisi olacağız."

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı gözaltına alınan 1 kişinin tutuklandığını, 2 kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını açıkladı.


ETİKET :   haberasayişliderbursa