Geri

Azıcık umutlandık derken... Bu hiç olmadı!

Geçen haftaki Adıyaman galibiyeti ile ligde kalma adına bir nebze umutlanan Bursaspor, evinde konuk ettiği Serikspor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapadı.

16:03:43 | 2024-03-10



Haberi Sesli Dinle

Bursaspor, Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda Antalya ekibi Serik Belediyespor’u konuk etti.

İzmir bölgesi B klasman hakemi Erdem Temel‘in düdük çaldığı karşılaşmada Temel’in yardımcılıklarını Gökmen Çambel ve Burak Cansız yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Berk Çekal görev aldı.

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül rakip Serik Belediye karşısında sahaya Deniz Aydın, Eren Tunalı, Ertuğrul Kurtuluş, Furkan Emre Ünver, Abdullah Tazgel, Bilal Güney, Hamza Baran Arıkan, Berat Altındiş, Mehmet Çetin, Mustafa Genç, Çağatay Yılmaz 11’i ile çıktı.

Taraftarının desteğini arkasına alan yeşil-beyazlılar Çağatay Yılmaz‘ın 16 ve 30’uncu dakikadaki golleri ile 2-0 öne geçerken karşılaşmanın hakemi Erdem Temel 45+5’te dışarda yapılan müdahaleyi içerde yorumlayarak penaltı noktasını gösterdi. Konuk ekipte Ali Adıgüzel topu ağlara gönderince devre 2-1 Bursaspor‘un üstünlüğüyle geçildi.

52’de Mustafa Türk‘ün golüyle maç bir anda 2-2’ye gelirken kalan dakikalarda Bursaspor‘un skoru değiştirme çabaları sonuç vermedi ve yeşil-beyazlılar 2-0 geçtiği maçta hakemin skandal bir kararı ile 2-2 bitirip bir puan aldı.

 

 

Kaynak: bursasporluyuz.org


ETİKET :   Bursasporbursagündem