Geri

BAKAN BİLGİN'DEN BURSA'DA FLAŞ 'EYT' MESAJI: "ÇALIŞMASINI TAMAMLADIĞIMIZ GÜN..."

Üretim Sürecine Katılımın Desteklenmesi Projesi Bursa Açılış Toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr. Vedat Bilgin'in katılımıyla Hilton Hotel'de gerçekleşti. Bakan Bilgin, EYT ile ilgili de açıklamalar yaptı.

12:43:46 | 2022-07-28



Haberi Sesli Dinle

Bursa'da gerçekleşen 'Üretim Sürecine Katılımın Desteklemesi Projesi Bursa Açılış Toplantısı'na Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr. Vedat Bilgin de katıldı.

Programda Bursa Valisi Yakup Canpolat, Uluslararası Göç Örgütü Kıdemli Program Koordinatörü Torsten Harscihenz, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan ÇavuşoğluMustafa Esgin, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve birçok sektör temsilcisi hazır bulundu.

Bakan Bilgin açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Türkiye’nin her sosyal meselesi bizim önümüzdedir. Bunların üzerinde çalışıyoruz, bunların üzerinde çözüm yolları üretiyoruz. Formüller buluyoruz. En uygununu tamamladığımız gün, daha önce 3600’de yaptığımız gibi, asgari ücrette yaptığımız gibi, yarın da sözleşmeli personel konusunda dosyayı açtığımda basın mensuplarıyla paylaşacağım. Diğer gün geçici işçiler sorunu var. Onu tamamladığımız gün, onlarla ilgili açıklama yapacağım. EYT var, EYT’yi tamamladığımız gün, onları açıklayacağım.”


ETİKET :