Geri

BAŞKAN BANAZ UMUT AŞILADI

Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, “İçinde bulunduğumuz bu yakışıksız durumdan en kısa sürede kurtulacağız. Güzel günlerin biran evvel gelmesi için gece-gündüz demeden çabalayan yönetim kurulumuz ile beraber bu karanlıktan çıkacağız” dedi.

15:46:36 | 2022-06-29



Haberi Sesli Dinle

Yeni sezonda tarihinde ilk kez TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da Başkan Ömer Furkan Banaz, Yeşil Beyazlı takımın resmi dergisine açıklamalarda bulundu. Yaşanan zor günlerin geçeceğini belirten Banaz, “Güzide şehrimiz Bursa’nın her şeyi olan Bursaspor’umuz hiç de hak etmediği bir yerde. Bu sezon da daha önce görülmemiş birçok şey yaşadık. Ancak Bursa halkının ve Bursaspor taraftarının her zaman dediği gibi ‘iyi günde de kötü günde de seninleyiz’ mesajını yürekten hissettik. Unutulmasın ki kulübümüz, Türkiye ve dünyada ilklere imza atan ve imkansız denilenleri başaran bir geçmişe sahiptir” diye konuştu.

 

BU GİRDAPTAN ÇIKILACAK

Başkan Banaz yaptığı açıklamada camianın yüreğine su serperek, “İçinde bulunduğumuz bu yakışıksız durumdan en kısa sürede kurtulacağız. Şehrimizin dinamikleri, koşulsuz şartsız yanımızda olan siz taraftarlarımız, güzel günlerin biran evvel gelmesi için gece-gündüz demeden çabalayan yönetim kurulumuz ile beraber bu karanlıktan çıkacağız. Bilinmelidir ki Bursasporumuz yeniden ait olduğu yere sağlam adımlarla geri dönecektir” diyerek sözlerini tamamladı.


ETİKET :   BURSASPORBURSAÖMER FURKAN BANAZTAHTA