Geri

Batalla: “İyi gidiyoruz ve iyi olacağız.”

Yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu kaydeden Bursaspor teknik patronu Batalla, yaptığı son açıklamada Yeşil Beyazlı taraftara umut aşıladı: “İyi gidiyoruz ve iyi olacağız.”

19:32:11 | 2024-08-18



Haberi Sesli Dinle

Bursaspor'un efsane kaptanı, yeni sezonun da umut veren hocası Pablo Martin Batalla, kulübün YouTube kanalına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bursaspor’da görev almanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Arjantinli efsane “Benim için de uzun süre sonra kulübe dönmek çok güzel bir şey. Her zaman içimde bir umut vardı bu kulübe yardımcı olmak için sonunda bu oldu. Basın toplantısında da söylemiştim ben her zaman kendimi Bursaspor ailesinin bir parçası olarak hissettim. Bursa’da ilk etap çalışmalarında hem yeni transferlerimizi hem de kulüpteki çocukları tanıdık ve işin fiziksel yönüne yoğunlaştık. Bursa’da sıcaklar zorladı bizleri tabii ki burası bu açıdan daha iyi. Son hazırlık maçımızı daha iyi fiziksel durumda oynadık. İlk hazırlık maçımızdan önceki gün fiziksel antrenmanlar yapmıştık. Hazırlık maçlarının amacı taktiksel olarak yapacağımız şeyler hakkında ikna olmak ve oyuncuların birbirini tanımasını sağlamak. Sonuç beni en az ilgilendiren şey” değerlendirmesinde bulundu.

KULÜP ALTYAPISINA ÖVGÜ

Bolu kampında başlayan hazırlık maçlarının takımı taktiksel açıdan gözlemleme şansı verdiğini kaydeden Batallla, “Burada sürekli birlikteyiz, sürekli idman yapıyoruz. Bolu’nun iklimi de daha zorlayıcı çalışmalar yapmamızı sağlıyor. Hazırlık kampında oyuncuların içinde bulunduğu ortama her zaman önem veririm. Oyuncuların birbirini tanıması ve gözlemlemesi benim için çok önemlidir. İyi gidiyoruz ve iyi olacağız. Bursaspor zaten çok iyi altyapısı olan bir kulüp bunu herkes biliyor. Buradaki çocukların birçoğunu zaten tanıyordum, bir kısmını da Vakıfköy‘de izledim ve burada tanımaya başladım. Ben inanıyorum ki bu kulüpte bazı işler doğru yapılırsa uzun vadede çok fazla transfer yapılmasına gerek yok. Bu kulüpte oynadığım yılların tecrübesine dayanarak Bursaspor taraftarının belli bir oyun kimliğini benimsediğini düşünüyorum. Her zaman herkesin istediği şekilde oynamanın çok kolay olmadığını düşünüyorum ama bu sene agresif, sürekli hücum eden bir takım olabilecek kalitede olduğumuza inanıyorum. Bursaspor taraftarının bu seneki oyunla kendini özdeşleştireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bursaspor, Bolu kampının son gününde Küçükçekmece Sinopspor’a 1-0 mağlup oldu.


ETİKET :   BursasporBursabatalla