Geri

Bebek katili doktor PKK'lı terörist çıktı!

Yeni doğan bebekleri özel hastanelere sevk ederek ölümüne neden olan Yenidoğan çetesinin eli kanlı lideri Dr. Fırat Sarı’nın terör örgütü PKK üyesi olduğunun bilgisini paylaşan bir avukat, “Alın size topluma kazandırılmış terörist örneği” diyerek veryansın etti.

13:21:15 | 2024-10-18



Haberi Sesli Dinle

112 Acil Çağrı Merkezi'nde görev yapan şahıslarla ortak hareket ederek, hasta bebekleri daha önceden anlaşılan özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek ölümlerine neden olan Yenidoğan çetesinin elebaşı Fırat Sarı hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düştü.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulunan bir avukat, yeni doğan bebekleri öldüren çetenin lideri Dr. Fırat Sarı'nın 1998 senesinde terör örgütü PKK üyeliğinden 12 yıl kesinleşmiş cezası olduğunu dile getirdi.

Sosyal medyada infial yaratan açıklamanın devamı şöyle:

“2003'te Topluma Kazandırma Yasasıyla, cezası 2 yıla indirilmiş, daha sonra doktorluğa geri dönmüş. Alın size topluma kazandırılmış terörist örneği. Yazıklar olsun!”

Sarı'nın, 10 ay önce YouTube'da yayın yapan bir programa konuk olarak bebek sağlığı hakkında açıklamalarda bulunduğu da ortaya çıktı. 


ETİKET :   yenidoğançeteyeni doğanbebekkatilikatildoktorteröristterör örgütüpkkfırat sarı