Geri

Beyaz Cennet’te kar motoru ayrıcalığı!

Kar motoru keyfini yaşamak isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilk adresi yine Uludağ Sportif İşletmeler (USİ) oldu. Yoğunluk yaşanan ‘Beyaz Cennet’te her şey yolunda...

13:09:23 | 2023-02-01



Haberi Sesli Dinle

Lider Bursa/ İrem Eylül KURT

Uludağ Oteller Bölgesi ve Sarıalan’da kar motoru keyfini yaşamak isteyenlerin ilk adresi yine Uludağ Sportif İşletmeler (USİ) oldu. Sömestir yoğunluğu yaşanan ‘Beyaz Cennet’te kar motoru turlarının yanı sıra ATV turları, kızak ve kayak-snowboard hizmetlerini de yerli ve yabancı turistlere sunan USİ, kaliteden ödün vermeyen duruşuyla da vatandaşın öncelikli tercih sebeplerinden.

TALEPLER OLDUKÇA FAZLA

Gazetemize açıklamada bulunan USİ kar motoru eğitmenlerinden İbrahim Garip, sömestirin ilk haftasını kaçırdıklarını dile getirerek, “Kar yokluğundan dolayı kendi imkanlarımızla bir şeyler yapmaya çalıştık ama sonunda kar geldi. Karla beraber yerli ve yabancı turistler de Uludağ'a akın etmeye başladı. Hafta sonu inanılmaz bir yoğunluk vardı. Görüyoruz ki kar motoruna olan talepler inanılmaz derecede fazla. Çünkü yeni bir sistem, yeni bir oluşum. Şu ana kadar buradan herkes keyifle ayrılıyor. Aynı zamanda kayak severler için de bu durum geçerli” değerlendirmesini yaptı.

FİYATLARIMIZ UYGUN

Uludağ’daki yoğunluğu uzun zamandır herkesin beklediğini ifade eden Garip, “İnanılmaz nazlı bir kardı; ilk başlarda tane tane yağmaya başladı, sonradan hızlandı. Şimdi çok iyiyiz. Umarız böyle devam eder yağışlar. Uludağ’da çalışan bir sürü insan var, buradan evine ekmek götürenlerin mutluluğu görülmeye değer. Biz de tabi öyle sevinçliyiz ki... Umarız böyle devam eder! Bütün halkımızı da bekliyoruz burada. Fiyatlar da uygun özellikle kar motorlarında. Herkesi karın keyfini çıkartmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu duyguyu herkes yaşasın

Her vatandaşın Uludağ’a gelerek kar motoru keyfini yaşaması gerektiğini söyleyen Haluk Saraç isimli vatandaş ise, “Müthiş bir duyguydu gerçekten. Çok memnun kaldım USİ’nin kar motorlarından. İnşallah her sezon buradayız, bu sezon da fikirler değişmedi ve yine Uludağ'ı tercih ettik. Kar motoru parkuru müthiş burada. Motorlar ve eğitmenler gerçekten çok kaliteli. Eğitmenlerin ilgi ve alakası çok yüksek. Her zaman tercih edeceğim bir sistem bu” diyerek, memnuniyetini dile getirdi.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber