Geri

Birlikten kuvvet doğacak!

BTSO 54. Komite Çalışma Grubu Lider Bursa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kundakcı ve Haber Müdürü İlker Türker’i ziyaret etti.

09:37:42 | 2022-09-16



Haberi Sesli Dinle

Ziyarete  komite başkan adayı Serkan Gök, Rıdvan Hasırcı, Hüseyin Çiftliklioğlu,  Mustafa Ferik, Haldun Kural katıldı. Samimi sohbet havasında gerçeklen ziyarette 54.Grup Gayrimenkul Acenteleri ve Benzeri Faaliyetleri grubu adına bir de açıklama paylaşıldı. Yapılan paylaşımda meslek taşlarına seslenen grup şu ifadeleri kullandı. 

 

“Değerli Meslektaşlarımız,  Günümüzde ülkemizin en gözde ve değerli iş kolları arasında yer alan gayrimenkul sektörünün sağlıklı bir biçimde gelişmesi ve büyümesini sürdürmesi için başta Bursa Ticaret Sanayi Odası bünyesinde yer alan 54.Grup Gayrimenkul Acenteleri ve Benzeri Faaliyetleri isimli meslek grubumuz ile mesleki derneklerimizin aynı hedef ve ortak çıkarlar doğrultusunda birlikte hareket etmesi son derece önemlidir.   

Tüm paydaşların ortak akıl ile birlikte belirleyeceği stratejik hedefler etrafında kol kola girmeyi başarabildiğimiz takdirde sektörümüzdeki pek çok sorunu çözüme kavuşturabileceğimize yürekten inanıyoruz. İster barınma ister ticari ister yatırım amaçlı olsun her vatandaşın yolu mutlaka bir gün meslektaşlarımız ile kesişmektedir.   

İşte biz 54.Komite Çalışma Grubu olarak ortaya koyacağımız projelerimizle hem mesleğimize olan güveni hem çalışma alanlarımızı geliştirmeyi hem de mesleğimizin itibarını artırmak için yola çıkmış bulunuyoruz.   

Sektörümüz açısından önemli sorunları çözüme kavuşturmanın, geleceği inşa etmenin kolay olmadığını ve iyi bir takım çalışmasına ihtiyaç olduğunun farkındayız. Sizlerin vereceği destek ile 54.Grubu BTSO’nun en verimli ve üretken meslek grubu haline getireceğimizi biliyoruz.  Desteğinizi sadece seçim döneminde değil, seçimden sonra da beklediğimizi ve istediğimizi bilmenizi istiyoruz.   Mesleğimiz için şimdi daha çok çalışma vakti.”


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber