Geri

Brendan Fraser rolü için 270 kilo oldu!

"Mumya" serisindeki "Rick O'Connell" rolüyle hafızalara kazınan ABD'li aktör Brendan Fraser, "The Whale" filminde için adeta bambaşka biri oldu. Rolü için protez desteklerle yaklaşık 270 kiloya çıkan Fraser, 79. Venedik Film Festivali'nde gösterimi gerçekleşen filmindeki performansıyla 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

16:05:35 | 2022-09-08



Haberi Sesli Dinle

"Mumya" serisindeki "Rick O'Connell rolünün yanı sıra; "Encino Man", "George of the Jungle", "Bedazzled", "Looney Tunes: Back in Action" ve "The Quiet American" gibi yer aldığı yapımlarla tanınan Brendan Fraser, yeni projesi "The Whale"deki "Charlie" karakteri için fiziksel bir dönüşüm gerçekleştirdi.

53 yaşındaki ABD'li aktör, filmde obez bir adamı oynamak için 270 kiloya kadar çıktı.

79. Venedik Film Festivali'nde gösterimi gerçekleşen film, 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Fraser, bu süre boyunca gözyaşlarını tutamadı.

Brendan Fraser, alkışlar esnasında filmin yönetmeni Aronofsky'ye sarıldı. Salondan ayrılmak isteyen ABD'li aktör, alkışların yükselmesiyle gözyaşlarına boğuldu ve izleyicilere selam verdi.

Eleştirmenlerden ve izleyicilerden büyük övgü olan oyuncunun Oscar yarışında bir adım önde olacağı düşünülüyor.

Samuel D. Hunter'ın "The Whale" adlı oyunundan uyarlanan filmde Fraser, bu görünümü elde etmek için protez taktı.

Fraser, filmde obezite ile yaşayan ve 17 yaşındaki kızıyla yeniden iletişim kurmak için mücadele eden bir adamı canlandırıyor.

3 ÇOCUK BABASI

Kendisi gibi oyuncu olan Afton Smith ile 1996-2008 yılları arasında bir evlilik gerçekteştiren Brendan Fraser'ın bu birliktelikten Griffin Arthur, Leland Francis ve Holden Fletcher adında üç çocuğu bulunuyor.


ETİKET :