Geri

Bu sessizlik hiç hayra alamet değil!

Bursaspor’da 2 Temmuz Pazar günü yapılacak kongre öncesi Ömer Furkan Banaz Cuma günü resmen görevi bırakacak, aday olmak isteyenler ise bu pazar günü saat 17.00’ye kadar listelerini Divan’a teslim etmek zorunda. Yaşanan bu sessizlik tüm camiayı karamsarlığa sevk ediyor.

18:31:46 | 2023-06-20



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

Türkiye’nin 5. büyüğü Bursaspor’da 2 Temmuz Pazar günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi büyük bir sessizlik yaşanıyor. Şütaş Timsah Park’ta yapılacak olan kongre öncesi henüz resmi olarak bir aday bulunmuyor. Kulislerde Ali Ay ve Recep Günay’ın ismi geçse de sadece Emin Adanur sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla genel kurulda aday olacağını açıkladı.

 

TEDİRGİN EDİYOR

Yeşil Beyazlılarda Başkan Ömer Furkan Banaz yönetimi 27 Şubat 2022’de başlayan görevini cuma günü resmen bırakacak. Ardından 2 Temmuz Pazar günü kongrede aday olmak isteyenler noter onaylı en az 100 imza ile birlikte 25 Haziran Pazar günü listelerini Divan Başkanlık Kurulu’na teslim etmek zorunda. Ancak camiada yaşanan bu sessizlik ve şehrin önde gelenlerinin Bursaspor’dan uzak durması bütün herkesi tedirgin ediyor.


ETİKET :