Geri

"Bursa'da 2 günde 2 şüpheli ölüm"

Bursa’da bir gün arayla farklı yerlerde iki ceset bulunması tedirginliğe sebep oldu. İki cesedin de kimliği tespit edilirken ölümler hakkında soruşturma başlatıldı.

16:14:32 | 2024-08-12



Haberi Sesli Dinle

11 Haziran’da Bursa'nın İnegöl ilçesinde 25 yaşındaki gençki bir genç okul duvarının üzerinde ölü bulundu.

Olay, İnegöl'ün merkez Sinanbey Mahallesinde eğitim veren Kaşıkçıoğlu Ortaokulu’nun bahçesinde meydana geldi. Okulun yanından geçen bir vatandaş duvar üzerinde hareketsiz yatan bir şahıs olduğunu görüp 112'ye haber verdi. Sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemede ölen gencin Uğur Öztürk(25) olduğu tespit edildi.

Bugün sabah saatlerinde ise Bursa'nın Mudanya ilçesinde 30 yaşlarında bir erkek şahsın cansız bedeni kayalıklara vurdu.

Mudanya Halitpaşa Mahallesi Mustafakemalpaşa Caddesi üzerindeki Jandarma Sosyal tesislerinin önündeki kayalıklarda erkek şahsın cansız bedeni suyun içinde fark edildi. Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsi sonrası cesedin Yıldırım ilçesinde oturan 31 yaşındaki Fatih Eslan'a ait olduğu öğrenildi.

Bir gün arayla farklı alanlarda bulunan iki ceset Bursalıları tedirgin ederken Cumhuriyet Savcısı ise olayla ilgili soruşturma başlattı. Cansız bedenlerin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

HABER MERKEZİ


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber