Geri

Bursa'da yeni yılın ilk bebeği Aybüke Nisa oldu

Bursa’da Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası’nda dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine Aybüke Nisa, 2022’nin son bebeğine ise Elisa ismi verildi.

01:11:15 | 2023-01-01



Haberi Sesli Dinle

HABER FOTOĞRAF: İrem Eylül KURT / Alper KURTARAN

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Bursa’yı karış karış gezerek yılbaşı çalışanlarını ziyaret eden TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mestan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın son durağı Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası oldu.

Protokole Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz da eşlik etti. Protokol üyeleri 2022’nin son ve 2023’ün ilk bebeklerini ziyaret etti.

Yeni yılın ilk bebeğine Aybüke Nisa, 2022’nin son bebeğine ise Elisa ismi verildi.

2023’ün ilk dakikalarında doğan Döndü- Ali Osman Deniz çiftinin bebekleri Aybüke Nisa’ya Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, 2022’nin son bebeği Hasret-Bilal Şahir çiftinin kızları Elisa’ya ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, altın taktı.

 


ETİKET :