Geri

Bursa'da yıldızlar geçidi Yıldız'la bitti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 61'incisi düzenlenen "Uluslararası Bursa Festivali" Yıldız Tilbe konseriyle sona erdi.

09:08:26 | 2023-08-01



Haberi Sesli Dinle

Reşat Oyal Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen konser öncesinde farklı yaştaki müzikseverler uzun kuyruklar oluşturdu.

Konserde Yıldız Tilbe, sevilen ve unutulmayan eserlerinden oluşan geniş bir repertuvara yer verdi.

Gecede Tilbe, "Çabuk Olalım Aşkım", "Çat Kapı", "Delikanlım" ve "Aşk Laftan Anlamaz ki" gibi şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.

Konser sonunda sanatçıya muhteşem gece için teşekkür plaketi sunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 35. Altın Karagöz Halk Dansları ile birlikte 7 Temmuz’da başlayan ve 14 Temmuz’dan itibaren birbirinden değerli sanatçıları Bursalılarla buluşturan Uluslararası Bursa Festivali’nin 61. sinin Yıldız’lı bir konserle sonuna gelindiğini söyledi. Birçok özelliğinin yanı sıra Bursa’nın bir kültür sanat şehri olduğunun altını çizen Başkan Aktaş, “61 yıldır hiç ara vermeden devam eden Türkiye’nin en uzun soluklu festivali olan Uluslararası Bursa Festivali, renkli bir kültüre sahip Bursa’mızı daha da renklendiriyor. 61 yıllık bu kervanın devam etmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldız Tilbe’nin enerjisine ve performansına hayranlığını dile getiren Başkan Aktaş, bu yıl festivalin 61. kez Bursalılarla buluşmasına katkı sağlayan tüm sponsorlarımızla birlikte, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) Başkanı ve çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Alinur Aktaş’ı sahneye çıkarken “Bursalı mısın Kadifeli Gelin” şarkısıyla karşılayan ünlü sanatçı, bu şehri çok sevdiğini söyledi. Bursa’nın havasına ve özellikle kaplıcalarına hayran olduğunun altını çizen Tilbe, bu konserde kendisini yalnız bırakmayan Bursalı hayranlarına teşekkür etti.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber