Geri

Bursa kadrosundan bakanlık turu

AK Parti Bursa kadrosu, Başkent’te bakanlıkları ziyaret etti. Ziyaretleri, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, sosyal medya hesabından duyurdu.

16:30:02 | 2023-07-04



Haberi Sesli Dinle

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa Milletvekillerinden oluşan heyet, Ankara’da bakanlıkları ziyaret etti.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da Bursa Milletvekili olarak yer aldığı heyet, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya geldi.

Ziyaretlere ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, şunları söyledi: “Bursa heyeti olarak ziyaret ettiğimiz Hazine ve Maliye Bakanı'mız Sn. Mehmet Şimşek ve Ticaret Bakanı'mız Sn. Ömer Bolat'a misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, görevlerinde muvaffakiyet ve başarılar diliyorum.”

Başkan Davut Gürkan ikinci paylaşımında “Ankara ziyaretlerimize devam ediyoruz; Milli Eğitim Bakanı'mız Sn. Yusuf Tekin ve Tarım ve Orman Bakanı'mız Sn. İbrahim Yumaklı'ya yakın ilgileri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Heyette AK Parti Bursa Milletvekilleri; Refik Özen, Ayhan Salman, Muhammet Müfit Aydın, Osman Mesten, Ahmet Kılıç, Emine Yavuz Gözgeç, Mustafa Yavuz ve Emel Gözükara Durmaz yer aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ziyaretlere dair bir paylaşımda bulunarak şunları söyledi: “İl Başkanımız Sn. Davut Gürkan ve Bursa Milletvekillerimiz ile birlikte Ticaret Bakanımız Sn. Prof. Dr. Bolat’ı ve Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Mehmet Şimşek’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kıymetli Bakanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, #TürkiyeYüzyılı’nın inşasında muvaffakiyetler diliyorum.”


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber