Geri

Bursa'nın değeri Suuçtu Şelalesi’ne öğrenci akını

Uluslararası Sancak Derneği tarafından organize edilen geziye katılan yabancı uyruklu öğrenciler, Suuçtu Şelalesi'nde stres attı.

09:57:43 | 2023-01-18



Haberi Sesli Dinle

Çeşitli ülkelerden gelerek Bursa’da üniversite okuyan gençler final sınavları arasında hem dinlenmek hem de doğayla baş başa kalmak amacıyla Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan doğal güzellik kaynağı olan Suuçtu Şelalesi’ne gittiler. Uluslararası Sancak Derneği tarafından organize edilen geziye çok sayıda ülkeden öğrenci katıldı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen gezide belediye başkan yardımcıları Ersin Ekinci ve Erol Pektez de öğrencilerle bir araya geldi. Bursa’ya okumak için gelen her gencin kendileri için çok değerli olduğunun altını çizen Ersin Ekinci, “Onlar gönül coğrafyamızdan gelerek, ülkemizde öğrenim gören kardeşlerimiz. Bizim kapımız onlara her daim açıktır. Yapılacak olan etkinliklerde onları da her zaman görmeyi arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

ENERJİ DEPOLAMA VAKTİ

Uluslararası Sancak Derneği Genel Başkanı Mümin Gül ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Final sınavları arasındayız. Öğrencilerimizin küçük bir mola vererek, tabiatın bizlere bahşettiği güzelliklerle enerjilerini toplamalarını arzu ettik. Çok kaliteli ve aksiyoner bir ekibimiz var. Öğrenci başkanlarımızla istişare ettikten sonra gezimizi organize ettik. Bunun gibi tarihi, turistik ve doğal geziler öğrencilerimiz için çok önemli. Ülkemizin tanıtımı, aidiyet hissi ve gençlik enerjisini kaliteli zaman dilimiyle buluşturmak açısından önemsiyoruz. Bu geziye katkı sağlayan kardeşlerime, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kanar beyefendiye ve başkan yardımcıları Ersin Ekinci ve Erol Pektez beyefendilere de ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Doğa yürüyüşü, okçuluk ve öğle yemeğinin ardından çekilen hatıra fotoğrafından sonra öğrenciler Bursa’ya döndü. (Haber Merkezi)


ETİKET :   sancakbursasuuçtumümin gülöğrenci