Geri

Bursa'nın en büyüğü Bursaspor!

Yeşil Beyazlılar deplasmanda karşılaştığı İnegölspor’u Çağatay Yılmaz ve Hasan Ayaroğlu’nun golleriyle devirerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Timsah bu sonuçla küme düşme hattı ile de arasındaki farkı 7’ye çıkardı.

16:56:01 | 2023-04-02



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 30. hafta mücadelesinde Bursaspor deplasmanda İnegölspor ile karşı karşıya geldi. İnegöl İlçe Stadı’nda oynanan maça ev sahibi takım daha atak başladı. Yeşil Beyazlılar daha çok kendi yarı alanında kalarak rakibine pozisyon vermedi. İnegölspor 35’te soldan Gökhan ile kullanılan serbest vuruşta Metincan Cici ile gol çok yaklaştı ancak üst direğe çarpan top dışarı çıktı. Dönen pozisyonda aynı dakika içinde Bursaspor, Berat’ın pasında Çağatay Yılmaz’ın golüyle 1-0 öne geçti.  47’de Ömer Turan Görgüç’ün soldan pasında Berat’ın vuruşu üstten dışarı çıktı ve ilk yarı 1-0 Timsah’ın üstünlüğü ile sona erdi.

 

ATEŞ HATTINDAN KAÇTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına Bursaspor yine kendi yarı alanında boşlukları iyi kapatarak başladı. 52. dakikada Çağatay Yılmaz’ın sol kanattan merkeze doğru attığı pasta Hasan Ayaroğlu, direkt kaleyi görür görmez vurdu ve Bursaspor 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. Timsah’ın 2. golünün ardından ev sahibi İnegölspor oyundan tamamen düştü ve top Bursaspor’a geçti. Yeşil Beyazlılar kalan bölümlerde tempoyu istediği gibi ayarladı ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Bursaspor puanını 36 yaptı ve düşme hattının en üstünde bulunan İnegölspor ile arasındaki farkı 7’ye çıkardı.


ETİKET :