Geri

BURSA'NIN YÜKSELEN DEĞERİ KEMAL DEMİRCİ

Muğla Üniversitesi BESYO’dan 2009 yılında mezun olan başarılı antrenör şu anda Portekiz ekibi Famalicão’da forma giyen Gürkan Başkan ve Medipol Başakşehir U-19 kalecisi Murat Göcmen’e bireysel antrenörlük yapıyor.

15:23:24 | 2022-07-13



Haberi Sesli Dinle

 

Haber: TOLGA ÖZTAŞ

 

Futbol şehri olan Bursa artık sadece kulüp ve sporcularıyla değil antrenörleriyle de Türkiye’nin en önemli isimlerini yetiştiriyor. Bunun son örneği de başarılı antrenör Kemal Demrci oldu. Genç antrenör 2009 yılında Muğla Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Antrenörlük Bölümü Futbol Anadal Bölümü’nden mezun oldu. Demirci 2009 yılına kadar Bursa ve Muğla’da bir çok kulüpte futbol oynarken, ilk kez 2008-2009 sezonunda Muğla Ünivertesi Meslek Yüksek Okulu takımını çalıştırdı.

 

 

Henüz ilk ekibiyle Muğla Üniversitesi bölümler arası futbol turnuvasında yarı final oynatma başarı gösterdi. Ardından Bursa’da çeşitli kulüplerde çalışarak altyapılarda önemli başarılara imza atan Kemal Demirci, şu anda kariyerine bireysel antrenör olarak devam ediyor.

 

 

EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARTIYOR

Genç çalıştırıcı Portekiz Premier Lig ekibi Famalicão’da forma giyen Gürkan Başkan ve Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir’in U-19 takımı kalecisi Murat Göcmen’e bireysel antrenörlük yapıyor.

 

 

Kariyeri ile ilgili Lider Bursa’ya konuşan Kemal Demirci, “Futbol her ne kadar takım oyunu olsa da içerisinde bireysellik barından bir branş. Sporcunun temel motorik özellikleri, hazır bulunuşluk seviyesi, antrenman durumu, fiziksel özellikleri gibi bir çok etkene bağlı bir takım atletik performans testleri (shuttle, sürat, denge, çeviklik vb) uygulayarak kişinin ihtiyacını belirliyoruz. Daha sonra da kişiye özgü idman programıyla beraber özel çalışarak sporcunun performansını en üst seviyeye çıkartıyoruz” diye konuştu.


ETİKET :   BURSAANTRENÖRKEMAL DEMİRCİMEDİPOL BAŞAKŞEHİRPORTEKİZFAMALİCAOGÜRKAN BAŞKANMURAT GÖCMEN