Geri

Bursa-Orhaneli yolunda çalışma var! Düzenleme yapıldı...

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

10:13:14 | 2024-08-17



Haberi Sesli Dinle

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Bursa-Orhaneli yolunun 78-82. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle trafik akışı kontrollü sürdürülüyor.

Anadolu Otoyolu'nun Körfez-İzmit Batı kavşakları 73-81. kilometreleri İstanbul-Ankara istikametinde üstyapı çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 22.00-06.00 saatlerinde O-4 TEM Otoyolu tamamen trafiğe kapatılarak sürücüler, Körfez Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun Buharkent-1 Kavşağı çıkışındaki çalışmalar sebebiyle ulaşım yolun bir bölümünden kontrollü sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşakları (Bolu Dağı Geçişi) İstanbul istikametinde tünel portal yapısını uzatma ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu nedenle sürücüler, Abant Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilerek Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapabiliyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 20-27. kilometrelerinde (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Adapazarı-Mekece yolunun 8-10. kilometrelerindeki bakım çalışmaları sebebiyle ulaşım sağ taşıma üzerinden gidiş-geliş şeklinde devam ediyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10, Kayseri-Niğde yolunun 8-13. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 0-57. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla saat 18.00'e kadar her iki yönde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

Kaş-Elmalı yolunun 5. kilometresinde Felen Köprüsü'ndeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.


ETİKET :   KarayollarıBursaTrafikKapalı