Geri

Bursa üniversiteleri akademisyen arıyor!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Bursa'da üniversitelerin personel alım ilanlarını yayınladı. Buna göre BUÜ ve BTÜ çok sayıda akademisyeni kadrosuna katacak.

11:54:19 | 2024-07-29



Haberi Sesli Dinle

Özlem Yoğurtçuoğlu/Lider Bursa

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, devlet memurluğu, sözleşmeli personel ya da işçiler için yeni kadroları açıkladı.

Açıklamada yer alan sayılara göre pek çok üniversite akademik personel için kadro açtı. 

Buna göre BUÜ ve BTÜ çok sayıda akademisyeni kadrosuna katacak. İşte Bursa üniversitelerinin akademik kadro için belirlediği kontenjanlar;

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

24 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK ( 17 Temmuz - 31 Temmuz)

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

13 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALACAK ( 17 Temmuz - 31 Temmuz)

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

25 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK ( 17 Temmuz - 31 Temmuz)

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

2 ÖĞRETİM ELEMANI ALACAK ( 17 Temmuz - 31 Temmuz)

DETAYLAR İÇİN;

KAMU PERSONELLERİ ALIM İLANLARI

MUDANYA ÜNİVERSİTESİ

Mudanya Üniversitesi de Öğretim Üyesi ve Araştırma Görevlisi Alacağını duyurdu. 

ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Mudanya Üniversitesi öğretim üyesi ve araştırma görevlisi alacağını duyurdu. İlanda, “Yükseköğretim Kurulu’na başvurusu yapılan üniversitemizin bölüm ve programları için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri, “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddelerine ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre Öğretim Üyeleri ve Öğretim Görevlileri alınacaktır” denildi.

FAKÜLTE BÖLÜM/ PROGRAM KADRO SAYISI ÜNVAN

ALES PUAN ŞARTI 

(İLGİLİ PUAN TÜRÜNDE)

YDS/ EŞDEĞERİ

PUAN ŞARTI

 UZMANLIK ALANI/ARANILAN ŞARTLAR
Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) 1 Dr. Öğr. Üyesi - 85  Doktora derecesini Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilişim Sistemleri Mühendisliği alanlarından birinde almış
olmak.
Endüstri
Mühendisliği
1 Profesör - -  Doçentlik ünvanını Yöneylem Araştırması alanında almış olmak.
Endüstri Mühendisliği 1 Dr. Öğr. Üyesi - -  Doktora derecesini Endüstri Mühendisliği  veya Uygulamalı İstatistik ve Olasılık alanında almış olmak.
Web of Science (SCIE, SSCI, AHCI) veya Scopus kapsamındaki dergilerde yayımlanmış makale veya tescil edilmiş patent sahibi olmak.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi 1 Dr. Öğr. Üyesi - -  Doktora derecesini Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında almış olmak.
Web of Science (SCIE, SSCI, AHCI) veya Scopus kapsamındaki dergilerde yayımlanmış en az bir makalesi olmak.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 1 Profesör - -  Doçentlik ünvanını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon veya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanlarından birinde almış olmak.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 1 Doçent - -  Doçentlik ünvanını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon veya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanlarından birinde almış olmak.
Hemşirelik 1 Öğretim görevlisi - -  Lisans eğitimini Hemşirelik alanında yapmış olmak, Yüksek Lisans derecesini Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanında almış olmak ve aynı alanda doktora programına
kayıtlı olmak.
Sanat Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji 1 Profesör - -  Doçentlik ünvanını Psikoloji, Gelişim Psikolojisi, Klinik Psikoloji, Öğrenme-Bilişsel- Biyo-Deneysel Psikoloji veya Uygulamalı Psikoloji alanlarından birinde almış olmak.
Psikoloji 1 Profesör      Doçentlik ünvanını Psikiyatri alanında almış olmak.
Psikoloji 1 Doçent - -  Doçentlik ünvanını Psikoloji, Gelişim Psikolojisi, Klinik Psikoloji, Öğrenme-Bilişsel- Biyo-Deneysel Psikoloji veya Uygulamalı Psikoloji alanlarından birinde almış olmak.
Psikoloji 1 Doçent      Doçentlik ünvanını Psikiyatri alanında almış olmak.
Psikoloji 1 Dr. Öğr. Üyesi      Doktora derecesini Klinik Psikoloji alanında almış olmak.
Web of Science (SCIE, SSCI, AHCI, ESCI), Scopus veya TR Dizin kapsamındaki dergilerde yayımlanmış makale veya uzmanlık alanıyla ilgili özgün bilimsel kitap yayınlamış olmak.
Psikoloji (İngilizce) 1 Araştırma Görevlisi 70 85  Psikoloji lisans mezunu olup, Psikoloji programlarından birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Görsel İletişim Tasarımı 1 Doçent - -  Doktora derecesini ve doçentlik ünvanını Grafik Tasarımı alanında almış olmak.
İngiliz Dili ve Edebiyatı 1 Dr. Öğr. Üyesi - 85   Lisans eğitimini Yabancı Diller Eğitimi alanında yapmış olmak, Yüksek Lisans ve Doktora derecesini İngilizce Öğretmenliği alanında almış olmak. Dinleme Becerileri üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Web of Science (SCIE, SSCI, AHCI, ESCI), Scopus veya TR Dizin kapsamındaki dergilerde yayımlanmış makale veya uzmanlık alanıyla ilgili özgün bilimsel kitap yayınlamış olmak.
Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı 1 Öğretim görevlisi 70 -  Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Lisans ve Yüksek Lisans mezunu olup, aynı alanda doktora yapıyor olmak ve belgelemek kaydıyla yükseköğretim kurumlarında alanı ile ilgili en az iki (2) yıl ders verme deneyimine sahip olmak.

Mudanya Üniversitesi için detaylar: 

Mudanya Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları Alım İlanı

 

 


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaberüniveristeakademisyenUludağteknik