Geri

BURSASPOR'A CAN SUYU OLACAKLAR

Vakıfköy’den çıkan Ozan Tufan 4 milyon Euro’ya Hull City’e giderken Enes Ünal’ın da 25 milyon Euro’ya Juventus’a gitmesi gündemde. Timsah'ın %3.5 yetiştirme payı alacağı oyuncuların transferleri açıklanırsa Yeşil Beyazlılar yaklaşık 17.5 milyon TL para kazanacak.

10:52:42 | 2022-06-29



Haberi Sesli Dinle

HABER: Lider Bursa / Tolga ÖZTAŞ

 

Bursaspor’un altyapısından yetişen oyuncular oldukça zorlu dönemden geçen Timsah’a can suyu olacaklar. Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Ozan Tufan’ın İngiltere’nin Hull City takımına transfer olmasının ardından Yeşil Beyazlı kulüp de yetiştirme bedeli almaya hak kazandı. Timsah Milli oyuncunun bonservis bedelinin % 3,5’unu yetiştirme payı olarak kasasına koyacak. İngiliz medyası Hull City‘nin, Ozan Tufan için Fenerbahçe‘ye yaklaşık 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini yazdı. Bu durumda Yeşil Beyazlılara 140 bin Euro yani yaklaşık 2.5 milyon TL’yi kasasına koyacak.

 

ENES’E DE JUVE KANCASI

İspanya La Liga’da Getafe forması giyen ve geçtiğimiz sezon hem oynadığı futbolla hem de attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Enes Ünal için Juventus’un devrede olduğu iddia edildi. İspanyol medyasında yer alan habere göre İtalyan devi, eski Timsah’ı yedek golcü olarak transfer etmeyi düşündüğü belirtildi. Serbest kalma maddesi 40 milyon Euro olan golcü için Getafe en az 25 milyon Euro istiyor. Eğer bu transfer olursa Bursaspor’a da %3.5 yetiştirme payından 875 bin Euro yani yaklaşık 15 milyon TL gelecek.


ETİKET :   BURSASPORBURSAENES ÜNALOZAN TUFAN