Geri

Bursaspor’a Mersin’de soğuk duş!

Yeşil Beyazlılar henüz 17. dakikada 2-0 öne geçtiği zayıf rakibi Tarsus İdman Yurdu karşısında puanı 84’te Hasan Ayaroğlu’nun penaltısıyla kurtardı. Timsah’ın küme düşme hattı ile arasındaki fark 2’ye düştü.

15:58:11 | 2023-03-25



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 28. hafta mücadelesinde Bursaspor deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi. Tarsus İlçe Stadı’ndaki bakım nedeniyle seyircisiz oynanan maça Yeşil Beyazlılar çok hızlı başladı. Timsah henüz 9. dakikada Berat Altındiş’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Bursaspor 17’de Ozan İsmail Koç ile skoru 2-0’a getirdi. Ev sahibi takım 19’da Mert Temizkan’ın penaltı golüyle skoru 2-1’e getirdi. Tarsus İdman Yurdu 29’da Yusuf Eren Arıca ile 2-2’lik beraberliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

 

 TİMSAH ATEŞLE OYNUYOR

Karşılaşmanın ikinci yarısı da hızlı başladı. Tarsus İdman Yurdu 51. dakikada bir penaltı daha kazandı. Ev sahibi takım 52’de Mohammed Lith Alzin’in beyaz noktadan attığı golle 3-2 öne geçmeyi başardı. 84’te bu kez Bursaspor penaltı kazandı. Yeşil Beyazlıların tecrübeli oyuncusu Hasan Ayaroğlu hata yapmadı ve skoru 3-3’e geldi. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele 3-3 berabere sona erdi. Bu sonuçla Bursaspor puanını 30 yaptı ve 14. sıradaki yerini korudu ancak küme düşme hattı ile arasındaki fark sadece 2 puana düştü.


ETİKET :