Geri

Bursaspor Bayburt’ta yıkıldı!

Yeşil Beyazlılar 2. Lig Beyaz Grup 10. hafta maçında deplasmanda Bayburt Özel İdare Spor’a 2-0 mağlup oldu. Timsah haftayı küme düşme hattının içinde geçirecek.

16:03:12 | 2022-10-15



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 10. haftasında Bursaspor deplasmanda Bayburt Özel İdare Spor ile karşı karşıya geldi. Bayburt Genç Osman Stadı’nda oynana karşılaşmaya iyi başlayan taraf Bursaspor oldu. Yeşil Beyazlılar oyunun kontrolünü eline almayı başaran Bursaspor, girdiği pozisyonları ise istediği gibi bitiremedi. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

 

RAKİP İLK KEZ KAZANDI

İkinci yarıda ev sahibi takım daha etkili oldu. Bayburt İl Özel İdare Spor önce 50. dakikada Furkan Özdemir ile 1-0 öne geçti. Bayburt ekibi ardından 62’de Ali Ateş ile farkı 2’ye çıkardı: 2-0. Kalan bölümlerde Bursaspor gol için rakip kaleye yüklense de aradığı golü bulamadı ve maçı Bayburt Özel İdare Spor 2-0 kazandı. Bu sonuçla rakibine bu sezon ilk kez kazanma imkanı sunan Yeşil Beyazlılar haftayı 8 puanla küme düşme hattında tamamladı.


ETİKET :