Geri

Bursaspor'da Hasan Sabri ve Çağatay ilaç olacak

Yeşil Beyazlıların teknik direktörü İsmail Ertekin, “Çağatay Yılmaz ve Hasan Sabri Karaca’dan ikinci yarı faydalanacağız. Hücum bölgesinde sıkıntı yaşıyorduk. İki oyuncunun da aramıza katılması elimizi güçlendirecek” dedi.

15:47:58 | 2022-12-28



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarıyı istediği gibi tamamlayamayan Bursaspor’da ikinci yarı çalışmaları sürüyor. Yeşil Beyazlılarda teknik direktör İsmail Ertekin’in yüzünü güldüren 2 gelişme yaşandı. Timsah’ta ilk yarı TFF’ye adı bildirilmeyen Çağatay Yılmaz ile uzun süren sakatlığını atlatan ve son hafta Bursa’da oynanan lig maçında gol atarak takıma dönen Hasan Sabri Karaca yüzleri güldürdü. Teknik Direktör İsmail Ertekin sezonun ikinci yarısında iki futbolcudan da yararlanma planları yapıyor.

 

İKİSİNE DE GÜVENİYOR

Takımına güvendiğini söyleyen İsmail Ertekin, “Takımımızdaki sorun olan yerlerden bir tanesi hücum bölgesiydi. Hasan Sabri‘nin de son maçta ortaya koyduğu performans bizim için önemliydi. Bunu sadece gol attığı için söylemiyorum Hasan son 30 dakikada 3 tane gol pozisyonuna girmesi çok büyük bir olay. Önümüzdeki dönemde hem Hasan hem Çağatay hem de önde oynayan diğer oyuncularımızın daha fazla pozisyona gireceğini gösteriyor” dedi.


ETİKET :