Geri

BURSASPOR'DA İMZALAR ATILDI

Yeşil Beyazlılarda teknik direktör Tahsin Tam ve sportif direktör İsmail Ertekin, Başkan Ömer Furkan Banaz'ın katıldığı törende resmi imzaları attı.

17:07:28 | 2022-06-17



Haberi Sesli Dinle

TFF 2. Lig'de mücadele edecek Bursaspor'da Tahsin Tam ve İsmail Ertekin dönemi resmen başladı. Yeşil Beyazlı takımın İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen töreninde Başkan Ömer Furkan Banaz'ın da katılımıyla futbol adamı da resmi sözleşmeyi imzaladı.

Bursaspor’un yeni hocası Bursalı Tahsin Tam hayalini gerçekleştirmek için buraya geldiğini belirterek, “Hayalimi gerçekleştirmeye geldim. 7 yıllık süreçte çok ciddi deneyime sahip oldum. Bodrumspor ve Teco Karacabey Belediyespor’da güzel işlere imza attık. Bursaspor çok büyük bir camia. Taraftarın ne istediğini hepsinin farkındayım. Buraya çok emin bir şekilde buraya geldik. Transfer tahtasına hiç takılmadık. Kendi çocuklarımızla beraber onlara aidiyet duygularını arttıracak çalışmalarla hedefe ulaşacağız. Bursaspor değerini kaybetmez. Altın sadece tozlandı. Asla disiplinden taviz vermeyeceğiz. Sevgi odaklı hareket edeceğiz. Mutlu olmayan insandan verim alma şansımız yok. Bizim burada seyircimizin desteğine çok ihtiyacımız olacak. Biz emanete çok iyi bir şekilde sahip çıkacağız” dedi.

Sportif direktör İsmail Ertekin ise 18 yılın ardından yeniden görev alacak olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, “Bursaspor’da tabanından tavanına kadar görevler yaptım. 18 yıllık boşluğumuz var. Şuan çok heyecanlıyım. Tekrar çalışmayı inanılmaz arzuladığım bir görevdi. İnşallah futbol bilgimle hem teknik hem de idari açıdan katkı sağlarım. Bu yıl diriliş yılında hakikaten dirilişi getirmemiz gerekiyor. Bursa’yı idare eden yöneticilerimiz, basınımız ve herkesle birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Hep birlikte yükselişe geçeceğiz insallah. Bursapor çok büyük bir kulüp bunu da bundan sonra göstermek zorundayız” dedi.


ETİKET :   BURSASPORBURSATAHSİN TAMİSMAİL ERTEKİNÖZLÜCE