Geri

BURSASPOR'DA PLAN KAZANIP BEKLEMEK

Yeşil Beyazlılar cumartesi günü Bandırmaspor deplasmanında önce kazanmak ardından da rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.

11:52:22 | 2022-05-12



Haberi Sesli Dinle

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto TFF 1. Lig’de kümede kalma savaşı veren Bursaspor’da 37. haftada karşılaşacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşil Beyazlılar geçtiğimiz hafta karşılaştığı Bereket Sigorta Ümraniyespor maçını son dakikada kazanarak kümede kalma yolunda çok kritik 3 puanı cebine koydu. Timsah bu hafta da çok zorlu bir maça çıkacak. Bursaspor’da bütün hesaplar 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da Bandırma’da oynanacak Bandırmaspor’u yenmek üzerine kuruldu.

 

KARDEŞ’TEN HABER BEKLENECEK

Bursaspor teknik direktörü Mustafa Er de yapılan tüm antrenmanlarda oyuncularını motive etmek için uğraşıyor. Deneyimli teknik adam Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında alınacak bir galibiyet ve kardeş Ankaragücü’nün Başkent’te Beypiliç Boluspor’u yenmesi halinde kümede kalma işini büyük ihtimalle çözeceklerini düşünüyor. Yeşil Beyazlılar tek bir plan yaptı. Timsah Bandırmaspor’u yenecek ve rakiplerinin sonuçlarını bekleyecek.


ETİKET :   BURSASPORMUSTAFA ERBANDIRMASPORBURSABANDIRMATFF 1. LİGANKARAGÜCÜ