Geri

Bursaspor'da seri sonu!

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken ve küme düşme hattından uzaklaşan Yeşil Beyazlılar, 27. haftada evinde ağırladığı Ankaraspor’a 1-0 mağlup olarak iyi serisini bitirdi.

16:49:18 | 2023-03-19



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 27. hafta mücadelesinde Bursaspor sahasında Ankaraspor’a 1-0 mağlup oldu. Yeşil Beyazlılar Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan maça oldukça etkisiz başladı. Bursaspor’da ayrıca takımın etkili oyuncularından Enver Cenk Şahin ilk yarının ortalarında sakatlanarak maça devam edemedi. İki takım da ilk devrede girdiği pozisyonları değerlendiremeyince takımlar soyunma odasına 0-0 ile girdi.

 

BERK’İ DURDURAMADI

İkinci yarıda iki takım da etkili pozisyonlar buldu. Özellikle Bursaspor yakaladığı fırsatları değerlendiredi. Karşılaşmanın 84. dakikasında konuk ekip Ankaraspor Berk’in attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Başkent temsilcisi sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Yeşil Beyazlılar 29 puanda kaldı ve 14. sıradaki yerini korudu. Bursaspor nümüzdeki hafta cumartesi günü saat 14.00’te Tarsus İdmanyurdu’nun konuğu olacak.


ETİKET :