Geri

Bursaspor'da sözleşmesi bitenler ne olacak?

Timsah'ta Futbol Sorumlusu Özer Hurmacı ile geçtiğimiz 31 Mayıs’ta sözleşmeleri sona eren Enver Cenk Şahin, Hasan Ayaroğlu, Deniz Aydın, Ozan İsmail Koç, Bilal Güney ve Talha Yakın yeni yönetimi bekliyor.

21:09:12 | 2023-06-06



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

17-25 Haziran tarihlerinde olağanüstü genel kurala gidecek Bursaspor’da başkan adayı ve yönetim belirsizliği sürerken, teknik heyet ve futbolcular da beklemeye geçti. Mevcut Başkan Ömer Furkan Banaz’ın kesin olarak devam etmeme kararı sonrasında özellikle Futbol Sorumlusu Özer Hurmacı, kongreyi bekliyor. Yeşil Beyazlı takım ile devam etmek isteyen Hurmacı’nın göreve kim gelirse gelsin görüşmeye açık olduğu ve takımın başında olmak istediği öğrenildi.

 

YÖNETİMİ BEKLİYORLAR

Timsah’ta ayrıca geçtiğimiz 31 Mayıs itibariyle Enver Cenk Şahin, Hasan Ayaroğlu, Deniz Aydın, Ozan İsmail Koç, Bilal Güney ve Talha Yakın’ın sözleşmesinin sona erdi. Mevcut yönetiminin oyuncularla ön bir görüşme yapsa da kongre kararı bekleniyor. Başta tecrübeli futbolcular Enver Cenk Şahin ile Hasan Ayaroğlu olmak üzere tüm futbolcular gelecek yönetimle görüşerek imza atmak istiyor. Güçlü bir yönetim olması halinde 6 oyuncunun da Bursaspor’da kalması bekleniyor.


ETİKET :