Geri

Bursaspor'un yeni başkanı Recep Günay

Yeşil Beyazlılarda tek başkan adayı Recep Günay’ın listesi onaylandı ve resmen başkan oldu. Günay, yaşanan tepkiler sonrası Timsah Park’ı konuşma yapmadan terk etti.

17:06:57 | 2023-07-02



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig’de mücadele eden Bursaspor’da yaşanan olağanüstü genel kurul bilmecesi sona erdi. Yeşil Beyazlılarda Sütaş Timsah Park’ta yapılan kongreye Recep Günay tek aday olarak girdi ve Timsah’ın yeni başkanı olarak seçildi. Olağanüstü genel kurulda büyük gerginlikler yaşandı. Kongre Divan Kurulu Başkanı Ayhan Barışıcı'nın Ertuğ Toker'in verdiği dilekçeyi kabul etmeyerek kongre sonrasında mahkemeye gitmesi yönündeki söylemleri nedeniyle Toker'in tepkisi sürdü. Barışıcı'nın dilekçeyi okumasının ardından Teksas’ın liderlerinden Mehmet Güzelsöz ile Ertuğ Toker'in dilekçeyi kabul edilmesi yönünde oylama taleplerinin ardından Recep Günay kongreyi terketti.

 

ŞEHRE ÇAĞRI YAPTI

Başkanlık konuşması yapamayan Günay, kongre esnasında yaptığı açıklamada, “Hala Bursaspor’a bir umut ışığı olarak sizleri burada görmekten mutluluk duyarım. Bursaspor’u hukuksal olarak sona geldiğini bildiğimizden bu çalışmaya girdik. Bursaspor’un yaşaması için mücadele ettik. Bursaspor’un ölümü bizim vicdanımız elvermedi. Bu kongre olmasaydı bir daha olmayacaktı. Dernek yönetimsiz kalacaktı. Bursaspor kapanmasın diye aday olduk. Biz bu kulübü yaşatacağız. Bütün Bursa’ya sesleniyorum, Bursaspor’a sahip çıkın. Siyasiler, yerel yönetimler, Vali Bey, Belediye Başkanımız, sanayicilerimiz bir araya gelsin. Yönetim kurulu yapın, ekip yapın bize de düşen neyse biz de destek verelim. Bursaspor’a sahip çıkın” dedi.


ETİKET :