Geri

Bursaspor'da yönetim kesin olarak bırakıyor!

Yeşil Beyazlı takımın Başkanı Banaz, “Birileri diyor ki, 'Siz gidin biz geleceğiz.' Biz de diyoruz ki, 'Buyurun hodri meydan.' Genel kurul orada. Biz gidiyoruz kardeşim. Kim geliyorsa gelsin. Kararımızdan dönme gibi bir durum yok” dedi.

17:21:15 | 2022-10-06



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

Bursaspor’da Başkan Ömer Furkan Banaz, dün yapılan sponsorluk anlaşmalarının imza töreninde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Banaz, “Zamanından, ailesinden, parasından fedakârlık eden on üç tane adama çıkıp küfredeceksen, bu süre zarfında en büyük desteği aldığımız her daim kapısını çaldığımız belediye başkanına sallayacaksan, o zaman kardeşim yapacak bir şey yok burada. Demek ki birileri diyor ki, 'Siz gidin biz geleceğiz.' Biz de diyoruz ki, 'Buyurun hodri meydan.' Genel kurul orada. Biz gidiyoruz kardeşim. Kim geliyorsa gelsin. Bildiği gibi yapsın. Ben görev icabı protokol tribünündeyim. Sağımdan solumdan küfrediyor. Ya kardeşim ben buraya küfür yemeye mi geldim ya? Ya bu kadar mücadele edeceğiz. Her şeyimizden feragat edeceğiz. Ondan sonra kendini bilmezler. Bursaspor'un B'sinden haberi olmayanlar, çıkacaklar orada küfredecekler. Ya kimse kusura bakmasın. Gelsinler onlar süreci nihayete erdirsinler” diye konuştu.

 

KARARI KESİN

Aldıkları karardan dönmelerinin söz konusu olmadığını belirten Banaz, “Bizim kalmamızı isteyen böyle bir çoğunluk olduğu kanaatinde değilim. Varsa da onların sesi çıkmıyor. Burada önemli olan, yani o atmosferin içerisinde kendinizi bizim yerimize koyup bir değerlendirme yapmanızı sizlerden rica ederim. Yani yaklaşık on bine yakın taraftar var. Neyle karşı karşıya kaldığımız bizim tarafımızdan gayet net bir şekilde anlaşıldı. Ve zaten bu davete hızlı bir şekilde biz icabet ettik. On beş dakika içerisinde kararı aldık. Hepimiz yaşadık oradaki ortamı. Şu an için bizim açımızdan böyle bir durum söz konusu değil. Bizim kararımız şu anda kesin. Bursaspor'un sahipsiz kalacağıyla alakalı bir tereddütüm yok. 15 Ekim'e kadar birileri divan kuruluna dosyasını teslim eder. Teslim etmezse düşünülecek bir konu” dedi.


ETİKET :