Geri

BURSASPOR DİRİLİŞİ YAŞAYACAK

Bursa’nın 4 yerel televizyonunun ortaklaşa düzenlediği programda konuşan Başkan Aktaş, “Keşke düşmeseydik ama oldu. İnşallah dirilişi yaşayacağız. Gün doğmadan neler doğar diyorum” dedi

16:03:50 | 2022-05-27



Haberi Sesli Dinle

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 4 yerel televizyonunun ortaklaşa düzenlediği programda konuştu. Aktaş, “Durmadan “Siyaset Bursaspor’un elinin üstünden çeksin” deniliyor. Ben yerel yöneticiyim. Nasıl bu şehri her anlamda kalkındırmaya çalışıyorsak Bursaspor’u da ön plana çıkarmak istiyoruz. Birkaç hafta içinde önemli gelişmeler olacağını yürekten inanıyorum. Şehir derin bir uykuda. Bu Belediye Başkanının üzerine yıkılacak bir şey değil. İnşallah dirilişi yaşayacağız. Keşke kalsaydık ama olmadı. Gün doğmadan neler doğar diyorum. Yeni bir yola girilecek” diye konuştu.

 

İRADEMİ ORTAYA KOYDUM

2010 yılında Bursaspor’un Süper Lig şampiyonu olduğunu hatırlatan Başkan Alinur Aktaş, “2011'de lig üçüncüsü olduk. Biz Bakambu'yu 7.5 milyon Euro'ya sattık. Ozan Tufanı sattık, Sercan'ı sattık. Bursaspor olarak kimseye top atmak istemiyorum ama bunlar neden o zaman sorgulanmadı? Bakın ben geldiğim günden beri idaremi ortaya koydum. Ali Ay orada Mesut Mestan oradan Erkan Kamat orada Hayrettin Gülgüler ve ekibi orada. Her arkadaşımıza belirli şartlar içinde destek vereceğimizi söyledim” dedi.

 

TOP OYNAMADAN KAZANILMAZ

Son olarak Yeşil Beyazlı taraftarların kendisi ile ilgili eleştirilerine cevap veren Alinur Aktaş, “Benden şu hocayı alın diyen şu oyuncuyu alın diyen duyuldu mu? Duyulmadı. Maalesef Bursaspor aslında uzun bir süredir düşüş trendi içindeydi, kimse duramadı. Şehir dinamiği içinden çıkaramadı. Sonucunda Bandırma'da 38 kez rakip kaleye gitmemize rağmen küme düştük. Top oynamazsanız kazanamazsınız. İşi buraya getirmişsin maçı kazanman lazım. '41-42 puan ile ligde kalırız' diyorduk. 44 puanla ligden düştük” diye sözlerini tamamladı.


ETİKET :   BURSASPORBURSAALİNUR AKTAŞÖMER FURKAN BANAZMUSTAFA ER