Geri

Bursaspor ilk galibiyetini almak istiyor

Bugün saat 20.00’da Karacabey Belediyespor’la kozlarını paylaşacak olan Timsah, sahaya 3 puan parolasıyla çıkıyor. Gündüz hocanın en büyük kozu ise Çağatay...

01:12:53 | 2023-09-02



Haberi Sesli Dinle

Erkan ŞEN

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bursaspor, sezona 1 puanla başlayarak taraftarına hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Bugün deplasmanda ligdeki bir diğer Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor’la kozlarını paylaşacak olan Timsah’ta hedef 3 puan.

Teknik patron Yalçın Gündüz’ün son idmanda futbolcularıyla sık sık motive konuşması yaptığı ise kulislerden yansıyan bilgilerden.

Karacabey’i deplasmanda mağlup ederek, Mersin karşısında kaybedilen 2 puanı telafi etmek isteyen Gündüz hocanın oyuncularına son derece güveniyor olması ise takımda moralleri yüksek tutan detaylar arasında gösteriliyor.

ALTIN ÇOCUK ÇAĞATAY

Yeşil Beyazlılar’ın Mersin karşısında gösterdiği performansın Yalçın hocayı memnun ettiği ise edinilen bilgiler arasında.

Kadroya girerek forma şansı bulan futbolcular arasından sıyrılarak ön plana çıkan Çağatay’ın anahtar pozisyonunda olması 3 puanı getirir mi bilinmiyor ancak Gündüz’ün hayalinin elde edilecek bir galibiyet serisi olduğu kesin.

Bursaspor, Karacabey Belediyespor maçına hazırlanırken, Gündüz hocanın oyuncularına özellikle son vuruş çalıştırması ise bol gollü bir galibiyetin habercisi gibi.

Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda saat 20.00’da oynanacak Karacabey Belediyespor – Bursaspor maçında düdük Burak Akdağ’a emanet.

Akdağ’ın yardımcıları ise Sezgin Şahbaz ve Kurtuluş Aslan.

Müsabakanın dördüncü hakemliğini Kemal Ögen üstleniyor.


ETİKET :   bursasporsporTimsahözlücemaçligkaracabeyyeşilbeyaz