Geri

Bursaspor İstanbul'da pes etmedi!

Yeşil Beyazlılar Esenler'de oynanan maçta Esenler Erokspor karşısında 2-0 geriye düşse de mücadeleyi bırakmadı ve zorlu deplasmandan 2-2 beraberlikle ayrılmasını bildi.

15:54:31 | 2023-03-11



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 26. hafta mücadelesinde Bursaspor deplasmanda Esenler Erokspor ile karşı karşıya geldi. Esenler Erok Stadı’nda oynanan karşılaşmaya tamamen genç oyunculardan oluşan bir kadro ile çıkan Yeşil Beyazlılar, henüz 3. dakikada Hamza Baran ile gole çok yaklaştı ancak sonuç alamadı. Aynı pozisyonda hakem Ferhan Kestanlıoğlu Bursaspor’un bir penaltısını es geçti. Dönen pozisyonda ev sahibi takım 4’te Berk İsmail Ünsal ile 1-0 öne geçti. 11’de Berk İsmail Ünsal bir kez daha sahneye çıkarak skoru 2-0’a taşıdı. 26. dakikada Hasan Sabri Karaca’nın attığı şık golle Bursaspor farkı 1’e indirdi: 2-1.

 

HASAN PENALTIDAN ATTI

İlk yarısı 2-1 ev sahibi takımının üstünlüğü ile biten maçın ikinci devresinde iki takım da hücumda etkili ataklar geliştirdi. Bursaspor 64. dakikada Furkan Emre Ünver ile çok etkili bir pozisyon yakaladı ancak beraberlik golünü bulamadı. 74’te çalımlarla ceza sahası içine giren Ömer Turan Görgüç rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve Timsah penaltı kazandı. Hasan Ayaroğlu 75’te penaltıdan attığı golle Bursaspor’u 2-2’lik beraberliğe taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 berabere sona erdi. Bursaspor bu sonuçla puanını 26 yaptı ve 15. basamaktaki yerini korudu.

 

TARAFTARSIZ OYNANDI

Mücadele ayrıca İstanbul Esenler İlçe Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar sebebiyle seyircisiz olarak oynandı.


ETİKET :