Geri

Bursaspor kapalı gişe... Fırsatçılara karşı uyarı geldi!

3. Lig’de 41 bin 300 taraftarla rekor kıran Timsahlar, Muş maçında da kapalı gişe oynayacak. Biletlerin kısa sürede tükenmesiyle karaborsa bilet konusunda çok fazla şikayet geldiği bildirildi.

18:33:19 | 2024-09-28



Haberi Sesli Dinle

Şampiyon kadronun efsane futbolcusu Pablo Martin Batalla yönetiminde Nesine 3. Lig 1. Grup'ta oynadığı 3 maçı da kazanan ve şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Bursaspor, ligde ikinci iç saha maçında da kapalı gişe oynayacak.

Kalesinde gol görmeyen lider Timsahlar'da, yarın saat 19.00'da Muşspor'la yapacağı karşılaşmasının biletlerinin tamamen tükendiği ve maçın kapalı gişe oynanacağı bildirildi.

Bursaspor, geçtiğimiz günlerde Tokat Belediye Plevnespor'la oynanan ilk maçta, 41 bin 300 biletli taraftarla; Timsah Arena ve 3. Lig seyirci rekoru kırılmıştı.

KARABORSA BİLET UYARISI

Biletlerin satışa çıkmasından çok kısa bir süre sonra tükenmesi 'karaborsa bilet' fırsatçılarına neden oldu. 
Aldığı biletleri çok daha yüksek fiyatlardan satan fırsatçılar konusunda Bursaspor Yönetimi harekete geçti.

 Bursaspor Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal sosyal medya platformu X üzerinden maç biletlerini karaborsadan yüksek fiyattan satmak isteyen bir kişinin tespit edildiğini ve kulüp avukatlarının hukuki girişimlere başladığını bildirdi.

Topal yaptığı açıklamada, “Bu şahıs başta olmak üzere karaborsa yaptığı belirlenen tüm şahıslar için kulüp avukatlarımız hukuki girişimleri başlatmıştır. Kimse bu fırsatçılardan bilet almasın ve kanıtlarıyla bize bildirsin.” ifadelerini kullandı.

 


ETİKET :   haberbursaliderliderbursagündemsondakikaBursasporbiletMuşKapalı gişe