Geri

Bursaspor Kayyum'a mı kalıyor?

Yeşil Beyazlılarda 2 Temmuz'da çoğunluk aranmaksızın yapılacak olağanüstü genel kurulda aday çıkmaması halinde kulüp artık kapanma sürecine iyice girecek.

18:06:31 | 2023-06-13



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig’de mücadele eden Bursaspor’da sular bir türlü durulmuyor. Yeşil Beyazlılarda 17 Haziran ve 25 Haziran olarak belirlenen olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı aday çıkmamıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Bursaspor yönetimi yaptığı açıklamayla kulüp tüzüğünün 18. Maddesi ve Dernekler Yönetmeliği'nin 14/2 maddesi gereğince kongrenin çoğunluk aranmaksızın 02 Temmuz 2023 tarihine ertelenmesine karar verildiğini duyurdu.

 

ÇOĞUNLUK ARANMAYACAK

2 Temmuz’da çoğunluk aranmaksızın kongreye gidecek Bursaspor’da Ömer Furkan Banaz başkanlığındaki yönetim kurulu da 16 Haziran cuma günü mesai sonunda divan kuruluna istifalarını ileteceklerini açıkladı. Eğer bu süreçte bir başkan adayı çıkmazsa Yeşil Beyazlıların kayyuma kalma tehlikesi bulunuyor. Zaten kadrosunda altyapı oyuncuları hariç fazla futbolcusu bulunmayan Bursaspor kayyuma kalırsa adeta kapanmanın eşine gelecek.


ETİKET :