Geri

Bursaspor ligde kalmayı başardı!

Yeşil Beyazlılar TFF 2. Lig Beyaz Grup 38. hafta mücadelesinde deplasmanda Eşin Group Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı ve son anda ligde kalmayı başardı. Timsah gelecek sezon yine 1. Lig’e çıkma mücadelesi verecek.

10:09:29 | 2023-05-21



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 38. hafta mücadelesinde Bursaspor deplasmanda Eşin Group Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Nazilli İlçe Stadı’nda oynanan maça Yeşil Beyazlılar çok iyi başladı. Timsah henüz 12. dakikada Çağatay Yılmaz’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım ise 45’te Nurettin Çağlar’ın golüyle 1-1’i yakaladı ve devre bu sonuçla tamamlandı. Karşılaşmasının ikinci yarısında başka gol olmayınca mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla iki takım da 46 puana yükseldi.

 

BATMAN PETROL DÜŞTÜ

Adeta alev hattına dönen TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Bursaspor ile Eşin Group Nazilli Belediyespor aldıkları 1 puanla ligde kalmayı başardı. Grupta düşen son takım ise Batman Petrolspor oldu. Batman ekibi son haftada Şanlıurfaspor’a 2-0 yenilerek sezonu 45 puanla 16. sırada düşme hattının içinde tamamladı. Ligde daha önce Tarsus İdmanyurdu, Sivas Belediye ve Bayburt Özel İdare ligden düşmüştü.


ETİKET :