Geri

BURSASPOR PLAY-OFF YAPAR!

Yeşil Beyazlılar bu sabah kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Timsah'ın Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Zahit Yanar, Sportif Direktör İsmail Ertekin ve Teknik Direktör Tahsin Tam yer aldı. Tam, “Biz gençlere inanıyoruz. Bu takım bu haliyle play-off oynar” dedi.

16:55:57 | 2022-06-30



Haberi Sesli Dinle

HABER: Lider Bursa / Tolga ÖZTAŞ

 

Bursaspor’da Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Zahit Yanar, Sportif Direktör İsmail Ertekin ve Teknik Direktör Tahsin Tam basınla buluştu. Eker Park’ta yer alan Naja’da gerçekleşen toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı. Kahvaltılı sohbet şeklinde geçen toplantıda yeni sezonla ilgili çok önemli ifadeler kullanıldı. Teknik Direktör Tahsin Tam Timsah’ın en kötü play-off oynayacağını söyledi. Yeşil Beyazlılar 2-14 Ağustos tarihlerinde Afyon’da 3. etap kamp yapacak. Timsah burada 4 hazırlık maçı oynayacak.  Bursaspor 3. etabı tamamladıktan sonra Bursa’ya dönecek ve normal lig hazırlıklarına başlayacak.

 

 

ERTEKİN: BU İŞİ KIVIRIRIZ

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Sportif Direktörü İsmail Ertekin, “Bursaspor şu anda kötü bir dönemden geçiyor. Ancak böyle durumlarda her zaman yeni kahramanlar çıkar. Biz şu anda kalan takımı koruyabilirsek, şehirden destek gelirse ve sezon içerisinde oyuncuları geliştirebilirsek bu işi kıvırırız. Tabii burada zamanında yapılacak ödemeler de çok büyük etken. Geçen gün Balıkesirspor başkanıyla görüştüm. Bana diyor ki, “Biz geçen sene 60 milyon TL borç ödeyerek düştük, Bursaspor ise 150 milyon TL harcayıp düştü.” İşin bir de bu boyutu var. İrdelenmesi gereken bir konu” dedi.

 

 

VEFA VE ERHAN’A DAVA

Timsah’ın Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Zahir Yanar ise yaşanan davalarla ilgili konuştu. Yanar, “Vefa Temel’in davası bu hafta başlayacak. Vefa’nın TFF’ye yaptığı ihtarı vardı ama bunu kullanmadı, ardından direkt fesih etti. Oynama süresiyle ilgili bir durum var ancak sakatlığı da vardı. Şimdi Giresunspor ile idmana çıkıyor. Hem Vefa’ya hem de Giresunspor ile davada görüşeceğiz. Erhan ile 2 sözleşme yapılmış. 2 sözleşme arasında 9 günlük fark var. Bizim Erhan’a borcumuz yok. Onunla da davada görüşeceğiz. Biz bütün oyuncularla yeni sözleşme yapacağız. Gençlere asgari ücret vermeyeceğiz” diye konuştu.


ETİKET :   BURSASPORBURSATAHSİN TAMİSMAİL ERTEKİNMEHMET ZAHİT YANAREKER PARKNAJA