Geri

Bursaspor 90+7'de yıkıldı

Yeşil Beyazlılar evinde ağırladığı Hes İlaç Afyonspor karşısında 49’da Furkan Emre ile 1-0 öne geçti. Maçı uzun süre üstün götüren Timsah, 6 dakika uzatma verilen maçta uzatmanın da uzatmasında gole yiyerek 2 puanı sahada bıraktı.

16:09:26 | 2023-01-22



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta mücadelesinde Bursaspor evinde Hes İlaç Afyonspor’u konuk etti. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan maça Yeşil Beyazlılar iyi başlayan taraf oldu. İlk 30 dakika Bursaspor etkili ve enerjik bir oyun ortaya koyarak rakip kalede pozisyonlar buldu ancak aradığı golü bir türlü atamadı. Devrenin sonuna doğru ise konuk Afyon ekibi etkili oldu ancak bu bölümde de kaleci Deniz Aydın devleşti ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

 

FURKAN’IN GOLÜ YETMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında Bursaspor yine etkili başlayan taraf oldu. Yeşil Beyazlılar 49. dakikada Furkan Emre Ünver ile 1-0 öne geçti. Sağdan Enver’in kullandığı serbest vuruşta kaleciye savunmanın hatasını iyi değerlendiren Furkan, topu boş kaleye gönderdi. Son dakikalar büyük bir heyecana sahne oldu. Uzatmanın uzatması olan 90+7’de konuk ekip İlke ile 1-1’i yakaladı. Maçta başka gol olmayınca 2 takımda 1 puana razı oldu.


ETİKET :   bursasporafyonbursasporfutbol