Geri

Bursaspor taraftarı bağış ateşini yaktı!

Yeşil Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar Embiya Topal'ın dün gece oluşturduğu Twitter sohbet odasında yaklaşık 2 milyon TL kulübün hesabına para gönderdi.

16:24:58 | 2022-10-08



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

1963 yılında kurulan Bursaspor tarihindeki en kötü günlerini yaşıyor. 1 milyar TL borcu bulunan Yeşil Beyazlılar TFF 2. Lig’e de istediği gibi başlayamadı ve son yıllarda sık sık gerçekleştirilen olağanüstü genel kurullara ekim ayı sonunda bir yenisi daha eklenecek. Ancak bütün bu yaşananlara rağmen Bursaspor taraftarı takımlarından vazgeçmiyor. Geçtiğimiz hafta Yeşil Beyazlı renklere gönül veren taraftar Enbiya Topal, Twitter’dan bir sohbet odası açarak eski ekip lideri Emin Adanur’a 16.5 milyon TL bağış yaptırmıştı.

 

 

Dün gece yine bir sohbet odası açan Topal, bu kez Bursasporlu taraftarlar arasında bağış kampanyası başlattı. Bir gecede 2 milyon TL toplanırken, bu akşam Frutti Extra Bursaspor maçı sonrası yine Twitter’dan sohbet odası açılacak. Sabaha kadar sürmesi beklenen yayında Yeşil Beyazlı taraftarlar arasında yine rekor miktarda bağış toplaması bekleniyor.


ETİKET :   bursasporbursataraftarbağış