Geri

Bursaspor'un kongresine itiraz!

Yeşil Beyazlılarda geçen hafta yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Recep Günay için resmi itiraz yapıldı. Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Ertuğ Toker dilekçesini Bağımsız Denetleme Kurulu’na sundu.

18:39:51 | 2023-07-06



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

Bursaspor’da Recep Günay’ın başkanlığa seçildiği tartışmalı olağanüstü genel kurul için ilk resmi itiraz yapıldı. Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Ertuğ Toker itiraz dilekçesini Bağımsız Denetleme Kurulu’na sundu. Toker, “Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı olarak bu tür bir sebeple burada olmayı hiç istemezdim. Ancak kulübümüzün içine düştüğü durum ne yazık ki bizi bazı şeylere zorluyor. Bizler kulübümüzü uçurumun eşiğinden alıp çıkaralım diye, dilekçede de belirttiğimiz yolu kullanarak kulübümüze hak kazandıralım, bir güç birliğinin ve daha güçlü bir yönetimin oluşması için zaman yaratalım diye debelendik.

 

ÖNÜ AÇILSIN İSTİYOR

Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Ertuğ Toker açıklamasını, “İstediklerimizi genel kurul zamanı kongre divanına ve aday yönetime dinletemedik. Hukuk dedik, onu da kulak ardı ettiler. O sebeple bugün buradayız. Başkaları gibi kulübü mahkemelere konu etme niyetimiz yok ancak doğru ne ise o uygulansın ve Bursasporumuzun önü açılsın istiyoruz. Bu sebeple dilekçemizi Bağımsız Denetleme Kurulumuza sunduk. Onlar gerekli incelemeleri yapacaklardır diye düşünüyorum” diye sona erdirdi.


ETİKET :