Geri

BURSASPOR'UN MAÇLARI YAYINLANACAK!

Yeşil Beyazlı takımın Bursastore’dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Onur Özen, “Tabii ki, Bursaspor’un maç yayını olacak. Taraftarımız takip edecek. Maç yayını olmadan olur mu?" diyerek müjdeyi verdi.

11:50:03 | 2022-06-15



Haberi Sesli Dinle

TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da gelecek sezon maçlarının nerede yayınlanacağı büyük bir merak konusu olmuştu. Yeşil Beyazlı takımda Bursastore’dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Onur Özen, sosyal medyada açıklamalarda bulundu. Özen, “Bursaspor taraftarları merak etmesin. Maçlarımızın yayınlanması konusunda görüşmeler yapıyoruz. Arkadaşlarımız bu iş üzerinde çalışıyor. Kulübümüze faydalı olacak şekilde değerlendirmelerde bulunuyoruz. Tabii ki, Bursaspor‘un maç yayını olacak. Taraftarımız takip edecek. Maç yayını olmadan olur mu?" dedi. Timsah’ın maç yayınını Bursaspor Youtube kanalından yayınlaması da gündeme geldi.

 

EN AZ 50 BİN FORMA

Geçen sezon sadece 7 bin forma satıldığını ve bu durumun çok üzücü olduğunu aktaran Onur Özen ayrıca hedeflerinden de bahsetti. Özen, “Formaları önümüzdeki hafta veya sonraki hafta tanıtmayı hedefliyoruz. İlk etapta ön satış için 5 bin forma satışta olacak. Bursastore’a 10 bin forma inecek. Bu da temmuzun ortaları olacak gibi duruyor. Hedefimiz en az 50 bin forma satmak. Geride bıraktığımız sezon 7 bin forma satılmış. 3 milyonluk şehirde bu üzücü bir rakam. Geçen sene ödeme yapılmadığı için formalar gelmemiş. Biz anlaşmamızı yaptık ve parayı ödedik. Hiçbir borcumuz yok” dedi.


ETİKET :   BURSASPORONUR ÖZENMAÇ YAYINIYAYINCI KURULUŞ