Geri

Bursaspor yeniden kenetlendi!

Ekonomik ve sportif anlamda kötü günlerden geçen Bursaspor, yeni sezona umutla başladı. Enes Çelik Başkanlığındaki yeni yönetimle birlikte iyi bir hava yakalayan Yeşil Beyazlılar, tesislerde topbaşı yaptı. İlk antrenmanına binlerce taraftarın katılımıyla çıkan Timsah, moral depoladı. Bursasporlular, tezahüratlarla hem futbolculara hem takım efsanesi teknik direktör Batalla’ya hem de yeni yönetime destek verdi. İdman öncesi kurban kesildi, dualar edildi, baklava yenildi…

15:52:12 | 2024-07-23



Haberi Sesli Dinle

ÖZLEM YOĞURTÇUOĞLU

Süper Lig’in şampiyon takımlarından biri olarak adını tarihe altın harflerle kazıyan Bursaspor, peş peşe yaşanan kötü sezonların ardından bugün hiç hak etmediği bir noktadan çıkış arıyor. Özellikle ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşayan ve sportif başarısızlıklarla üstündeki karabulutlardan kurtulamayan kulüp, Enes Çelik’in başkanlığında kurulan yeni yönetimle birlikte eski günlere dönüş sinyalleri veriyor.

ŞENLİK HAVASINDA İDMAN

‘Yanındayım’ kampanyasıyla kentin desteğini yanına alan Yeşil Beyazlılar, transfer tahtasını açma başarısıyla güven verdi. Yeni transferlerle kurulan kadro, taraflı tarafsız tüm kesimlerde yeniden yükseliş için umut tesis etti. Taraftarının hiçbir dönem yalnız bırakmadığı Timsah, yeni sezona da coşkulu bir katılımın sağlandığı tezahürat ve meşalelerle şenlik havasındaki idmanla giriş yaptı.

BATALLA’YA YOĞUN İLGİ

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde 2024-25 sezonunun ilk antrenmanına iki binden fazla taraftar katıldı. Tezahürat, marş ve meşalelerle coşkulu bir hava oluşturan taraftarlar, futbolculara güven verdi. Şampiyon kadronun efsanesi olarak tarihe geçen ve bugün takımın başında Teknik Direktör olarak bulunan Pablo Martin Batalla’ya yoğun ilgi gösteren Yeşil Beyazlılar, yönetimi de alkışladı.

BAŞKAN ÇELİK’TEN ÜÇLÜ

Sezonun ilk antrenmanı öncesi kulüp başkanı Enes Çelik ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla tesislerin girişinde kurban kesimi gerçekleştirildi. Ardından hep birlikte dualar edildi. Taraftar grupları adına takıma baklava ikram edildi. Başkan Çelik, taraftarın yoğun ilgisi ve davetiyle yeşil beyazlılara üçlü çektirdi, marşlara eşlik etti. Yeniden eski günlere dönüş şarkıları söylendi.

TAKIM GÜÇ DEPOLUYOR

Teknik Direktör Pablo Martin Batalla gözetiminde yapılan antrenman, ısınma koşularıyla başladı. İkinci bölümde koordinasyon hareketleri yapan futbolcular, çalışmayı pas oyunlarıyla tamamladı. Takım ikinci güne de Batalla gözetiminde yapılan antrenman, sahada ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular son bölümde salonda kuvvet çalışmaları yaptı. Yeşil-beyazlılar, hazırlıklarına akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile devam edecek.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber