Geri

BURSASPOR ZEPLİNX İLE UÇACAK

Yeşil Beyazlılar 2022-2023 sezonu forma göğüs sponsorluğu konusunda Zeplinx firması ile anlaştı. İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri’nde 1 yıllık sözleşme imzalanırken, Bursaspor’un kasasına 2 milyon TL girecek.

16:23:27 | 2022-07-06



Haberi Sesli Dinle

2022-2023 sezonunda TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bursaspor, yeni sezon forma göğüs sponsorluğu konusunda Zeplinx firması ile anlaştı. İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri’nde Yeşil Beyazlılar ile Zeplinx firması 1 yıllık sözleşme imzaladı. Törene Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz’ın yanı sıra sponsor firmanın yetkilileri katıldı. Yeşil Beyazlıların bu anlaşmadan 2 milyon TL + KDV alacağı açıklandı. Ayrıca töerende Bursaspor’un yeni formaları 18 Temmuz’dan itibaren Bursastore’dan satılacağı açıklandı.


EN ÖNEMLİ YER

Törende konuşan Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, “Bizim için armamız ve formamız çok değerli. En önemli reklam alanımız göğüs kısmımız için de Zeplinx firması ile anlaştık. Bu işbirliğinden dolayı ziyadesiyle mutluyuz. Taraftarımızı yeni formalarımızla sokaklarda gezinirken görmeyi ayrıca rica ediyorum. Bizim en büyük güç kaynağımız taraftarımız. Bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum” diye konuştu.


ETİKET :